Terms of Service and Privacy

What data is collected and how is it used?

Here is a brief overview of the data we collect.

Personal information: Your name and email is necessary to create an account. If you choose to use your Google account, then we will collect this information from there instead. We’ll also collect credentials such as passwords for authentication purposes. 

Teaching & learning: The data we collect is directly related to teaching and learning. For students we collect data on individual learning goals, number of completed stories & exercises and level of comprehension/fluency/pronunciation. Our machine learning algorithms use this data to adapt and personalize content to match the users needs. For teachers we collect data on classes to monitor their progress and deliver actionable insights. Lastly, we collect information about the schools associated with the teachers and students. 

Device performance: We collect data like what device you’re using, its system software version and what version of the app you’re currently using. This data is used for bug and crash reporting which helps improving the user experience.

We do NOT: Sell your data/information to third parties, nor use the microphone permissions on your devices for anything else other than for speaking & reading exercises.

For more information, click the button below.

Dữ liệu nào được thu thập và nó được sử dụng như thế nào?

Dưới đây là tổng quan ngắn gọn về dữ liệu chúng tôi thu thập.

Thông tin cá nhân:
Tên và email của bạn là cần thiết để tạo tài khoản. Nếu bạn chọn sử dụng tài khoản Google của mình, chúng tôi sẽ thu thập thông tin này từ đó. Chúng tôi cũng sẽ thu thập thông tin xác thực như mật khẩu cho mục đích xác thực.

Dạy & học:
Dữ liệu chúng tôi thu thập liên quan trực tiếp đến việc dạy và học. Đối với học sinh, chúng tôi thu thập dữ liệu về mục tiêu học tập của cá nhân, số lượng câu chuyện & bài tập đã hoàn thành và mức độ hiểu / lưu loát / phát âm. Các thuật toán học máy của chúng tôi sử dụng dữ liệu này để điều chỉnh và cá nhân hóa nội dung cho phù hợp với nhu cầu của người dùng. Đối với giáo viên, chúng tôi thu thập dữ liệu về các lớp học để theo dõi sự tiến bộ của họ và cung cấp thông tin chi tiết hữu ích. Cuối cùng, chúng tôi thu thập thông tin về các trường liên kết với giáo viên và học sinh.

Hiệu suất thiết bị:
Chúng tôi thu thập dữ liệu như thiết bị bạn đang sử dụng, phiên bản phần mềm hệ thống và phiên bản ứng dụng bạn hiện đang sử dụng. Dữ liệu này được sử dụng để báo cáo lỗi và sự cố, giúp cải thiện trải nghiệm người dùng.

Chúng tôi KHÔNG:
Bán dữ liệu / thông tin của bạn cho bên thứ ba, cũng như sử dụng quyền micrô trên thiết bị của bạn cho bất kỳ mục đích nào khác ngoài các bài tập nói và đọc.

Để biết thêm thông tin, hãy đọc "Chính sách Bảo mật" của chúng tôi bên dưới.


TUYÊN BỐ TỪ CHỐI TRÁCH NHIỆM CỦA ASTRID

Cập nhật lần cuối ngày 10 tháng 3 năm 2021TUYÊN BỐ TỪ CHỐI TRÁCH NHIỆM CỦA TRANG WEBThông tin được cung cấp bởi Astrid Education AB (“chúng tôi,” “chúng tôi” hoặc “của chúng tôi”) trên https://www.astrideducation.com (“Trang web”) và ứng dụng di động của chúng tôi chỉ dành cho mục đích thông tin chung. Tất cả thông tin trên Trang web và ứng dụng dành cho thiết bị di động của chúng tôi đều được cung cấp một cách thiện chí, tuy nhiên chúng tôi không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào, rõ ràng hay ngụ ý, về tính chính xác, đầy đủ, hợp lệ, độ tin cậy, tính khả dụng hoặc hoàn chỉnh của bất kỳ thông tin nào trên Trang web hoặc ứng dụng di động của chúng tôi.
THEO KHÔNG CÓ LƯU THÔNG NÀO, CHÚNG TÔI CÓ BẤT KỲ TRÁCH NHIỆM PHÁP LÝ NÀO ĐỐI VỚI BẠN ĐỐI VỚI BẤT KỲ THẤT BẠI HOẶC THIỆT HẠI NÀO PHÁT SINH DO VIỆC SỬ DỤNG TRANG WEB HOẶC ỨNG DỤNG DI ĐỘNG CỦA CHÚNG TÔI HOẶC LIÊN QUAN ĐẾN BẤT KỲ THÔNG TIN NÀO ĐƯỢC CUNG CẤP TRÊN TRANG WEB VÀ ỨNG DỤNG DI ĐỘNG CỦA CHÚNG TÔI. VIỆC BẠN SỬ DỤNG TRANG WEB VÀ ỨNG DỤNG DI ĐỘNG CỦA CHÚNG TÔI VÀ SỰ TIN CẬY CỦA BẠN ĐỐI VỚI BẤT KỲ THÔNG TIN NÀO TRÊN TRANG WEB VÀ ỨNG DỤNG DI ĐỘNG CỦA CHÚNG TÔI LÀ RỦI RO CỦA RIÊNG BẠN.
TUYÊN BỐ TỪ CHỐI CHUYÊN NGHIỆPTrang web không thể và không chứa lời khuyên về giáo dục. Thông tin giáo dục chỉ được cung cấp cho các mục đích thông tin và giáo dục chung và không thay thế cho lời khuyên chuyên môn. Do đó, trước khi thực hiện bất kỳ hành động nào dựa trên thông tin đó, chúng tôi khuyến khích bạn tham khảo ý kiến ​​của các chuyên gia thích hợp. Chúng tôi không cung cấp bất kỳ hình thức tư vấn giáo dục nào. VIỆC SỬ DỤNG HOẶC SỰ TIN CẬY CỦA BẤT KỲ THÔNG TIN NÀO CÓ TRÊN TRANG WEB NÀY HOẶC ỨNG DỤNG DI ĐỘNG CỦA CHÚNG TÔI LÀ RỦI RO RIÊNG CỦA BẠN.
TUYÊN BỐ TỪ CHỐI KIỂM TRATrang web có thể chứa lời chứng thực của người dùng sản phẩm và / hoặc dịch vụ của chúng tôi. Những lời chứng thực này phản ánh kinh nghiệm và ý kiến thực tế của những người dùng đó. Tuy nhiên, trải nghiệm là cá nhân đối với những người dùng cụ thể đó và có thể không nhất thiết phải đại diện cho tất cả người dùng sản phẩm và / hoặc dịch vụ của chúng tôi.
ĐIỀU KHOẢN SỬ DỤNGCập nhật lần cuối ngày 10 tháng 3 năm 2021THỎA THUẬN VỚI CÁC ĐIỀU KHOẢNCác Điều khoản Sử dụng này tạo thành một thỏa thuận ràng buộc pháp lý được thực hiện giữa bạn, cho dù cá nhân hay nhân danh một tổ chức (“bạn”) và Astrid Education AB, hoạt động kinh doanh với tư cách là Astrid (“Astrid”, “chúng tôi”, “chúng tôi” hoặc “ của chúng tôi ”), liên quan đến việc bạn truy cập và sử dụng trang web https://www.astrideducation.com cũng như bất kỳ hình thức truyền thông, kênh truyền thông, trang web di động hoặc ứng dụng di động nào khác có liên quan, được liên kết hoặc được kết nối với nó (gọi chung là "Địa điểm"). Bạn đồng ý rằng bằng cách truy cập Trang web, bạn đã đọc, hiểu và đồng ý bị ràng buộc bởi tất cả các Điều khoản Sử dụng này. NẾU BẠN KHÔNG ĐỒNG Ý VỚI TẤT CẢ CÁC ĐIỀU KHOẢN SỬ DỤNG NÀY, THÌ BẠN RÕ RÀNG BỊ CẤM SỬ DỤNG TRANG WEB VÀ BẠN PHẢI NGỪNG SỬ DỤNG NGAY LẬP TỨC.
Các điều khoản và điều kiện hoặc tài liệu bổ sung có thể được đăng trên Trang web theo thời gian được đưa vào đây một cách rõ ràng bằng cách tham khảo. Chúng tôi bảo lưu quyền, theo quyết định riêng của mình, thực hiện các thay đổi hoặc điều chỉnh đối với các Điều khoản Sử dụng này vào bất kỳ lúc nào và vì bất kỳ lý do gì. Chúng tôi sẽ thông báo cho bạn về bất kỳ thay đổi nào bằng cách cập nhật ngày “Cập nhật lần cuối” của Điều khoản Sử dụng này và bạn từ bỏ mọi quyền nhận thông báo cụ thể về từng thay đổi như vậy. Bạn có trách nhiệm xem xét định kỳ các Điều khoản Sử dụng này để luôn cập nhật thông tin. Bạn sẽ tuân theo và sẽ được coi là đã được thông báo và đã chấp nhận, những thay đổi trong bất kỳ Điều khoản Sử dụng sửa đổi nào bằng việc bạn tiếp tục sử dụng Trang web sau ngày Điều khoản Sử dụng sửa đổi đó được đăng.
Thông tin được cung cấp trên Trang web không nhằm mục đích phân phối hoặc sử dụng cho bất kỳ cá nhân hoặc tổ chức nào ở bất kỳ khu vực pháp lý hoặc quốc gia nào mà việc phân phối hoặc sử dụng đó sẽ trái với luật pháp hoặc quy định hoặc sẽ khiến chúng tôi phải tuân theo bất kỳ yêu cầu đăng ký nào trong phạm vi quyền hạn hoặc quốc gia đó . Theo đó, những người chọn truy cập Trang web từ các địa điểm khác làm như vậy theo sáng kiến ​​của riêng họ và hoàn toàn chịu trách nhiệm về việc tuân thủ luật pháp địa phương, nếu và trong phạm vi luật pháp địa phương được áp dụng.
Trang web không được điều chỉnh để tuân thủ các quy định cụ thể của ngành (Đạo luật về trách nhiệm giải trình và cung cấp bảo hiểm y tế (HIPAA), Đạo luật quản lý bảo mật thông tin liên bang (FISMA), v.v.), vì vậy nếu sử dụng Trang web này. Bạn không được sử dụng Trang web theo cách vi phạm Đạo luật Gramm-Leach-Bliley (GLBA).
Trang web dành cho người dùng từ 13 tuổi trở lên. Tất cả các  người dùng là trẻ vị thành niên trong khu vực tài phán mà họ cư trú (thường dưới 18 tuổi) phải có sự cho phép và được cha mẹ hoặc người giám hộ của họ trực tiếp giám sát để sử dụng Trang web. Nếu bạn là trẻ vị thành niên, bạn phải để cha mẹ hoặc người giám hộ của bạn đọc và đồng ý với các Điều khoản Sử dụng này trước khi bạn sử dụng Trang web.QUYỀN SỞ HỮU TRÍ TUỆTrừ khi được chỉ định khác, Trang web là tài sản độc quyền của chúng tôi và tất cả mã nguồn, cơ sở dữ liệu, chức năng, phần mềm, thiết kế trang web, âm thanh, video, văn bản, ảnh và đồ họa trên Trang web (gọi chung là “Nội dung”) và nhãn hiệu, dịch vụ nhãn hiệu và biểu trưng có trong đó (“Nhãn hiệu”) do chúng tôi sở hữu hoặc kiểm soát hoặc được cấp phép cho chúng tôi và được bảo vệ bởi luật bản quyền và nhãn hiệu cũng như nhiều quyền sở hữu trí tuệ khác và luật cạnh tranh không lành mạnh của Hoa Kỳ, luật bản quyền quốc tế, và các công ước quốc tế. Nội dung và Dấu hiệu được cung cấp trên Trang web “NGUYÊN TRẠNG” chỉ dành cho thông tin và mục đích sử dụng cá nhân của bạn. Trừ khi được quy định rõ ràng trong các Điều khoản Sử dụng này, không phần nào của Trang web và không có Nội dung hoặc Nhãn hiệu nào có thể được sao chép, tái tạo, tổng hợp, tái xuất bản, tải lên, đăng, hiển thị công khai, mã hóa, dịch, truyền, phân phối, bán, cấp phép hoặc nếu không được khai thác cho bất kỳ mục đích thương mại nào, mà không có sự cho phép trước bằng văn bản rõ ràng của chúng tôi.

Với điều kiện là bạn đủ điều kiện để sử dụng Trang web, bạn được cấp giấy phép hạn chế để truy cập và sử dụng Trang web cũng như tải xuống hoặc in bản sao của bất kỳ phần nào của Nội dung mà bạn đã có quyền truy cập hợp lệ chỉ cho mục đích cá nhân, phi thương mại của bạn sử dụng. Chúng tôi bảo lưu tất cả các quyền không được cấp rõ ràng cho bạn trong và đối với Trang web, Nội dung và Nhãn hiệu.

ĐẠI DIỆN NGƯỜI DÙNG

Bằng cách sử dụng Trang web, bạn tuyên bố và đảm bảo rằng: (1) tất cả thông tin đăng ký bạn gửi sẽ là trung thực, chính xác, cập nhật và đầy đủ; (2) bạn sẽ duy trì tính chính xác của thông tin đó và cập nhật kịp thời thông tin đăng ký đó khi cần thiết; (3) bạn có đủ năng lực pháp lý và bạn đồng ý tuân thủ các Điều khoản Sử dụng này; (4) bạn không dưới 13 tuổi; (5) bạn không phải là trẻ vị thành niên trong khu vực tài phán nơi bạn cư trú, hoặc nếu là trẻ vị thành niên, bạn đã nhận được sự cho phép của cha mẹ để sử dụng Trang web; (6) bạn sẽ không truy cập Trang web thông qua các phương tiện tự động hoặc không phải của con người, cho dù thông qua bot, tập lệnh hoặc cách khác; (7) bạn sẽ không sử dụng Trang web cho bất kỳ mục đích bất hợp pháp hoặc trái phép nào; và (8) việc bạn sử dụng Trang web sẽ không vi phạm bất kỳ luật hoặc quy định hiện hành nào. Nếu bạn cung cấp bất kỳ thông tin nào không đúng sự thật, không chính xác, khônghiện tại, hoặc không đầy đủ, chúng tôi có quyền đình chỉ hoặc chấm dứt tài khoản của bạn và từ chối bất kỳ và tất cả việc sử dụng Trang web hiện tại hoặc trong tương lai (hoặc bất kỳ phần nào trong đó).

CÁC HOẠT ĐỘNG CẤM

Bạn không thể truy cập hoặc sử dụng Trang web cho bất kỳ mục đích nào khác ngoài mục đích mà chúng tôi cung cấp Trang web. Trang web không được sử dụng liên quan đến bất kỳ nỗ lực thương mại nào ngoại trừ những nỗ lực được chúng tôi xác nhận hoặc phê duyệt cụ thể.Với tư cách là người dùng của Trang web, bạn đồng ý không:
1. Lấy dữ liệu hoặc nội dung khác một cách có hệ thống từ Trang web để tạo hoặc biên dịch, trực tiếp hoặc gián tiếp, một bộ sưu tập, biên dịch, cơ sở dữ liệu hoặc thư mục mà không có sự cho phép bằng văn bản của chúng tôi.
2. Lừa đảo, gian lận hoặc đánh lừa chúng tôi và những người dùng khác, đặc biệt là trong bất kỳ nỗ lực nào để tìm hiểu thông tin tài khoản nhạy cảm như mật khẩu người dùng.
3. Phá vỡ, vô hiệu hóa hoặc can thiệp vào các tính năng liên quan đến bảo mật của Trang web, bao gồm các tính năng ngăn chặn hoặc hạn chế việc sử dụng hoặc sao chép bất kỳ Nội dung nào hoặc thực thi các giới hạn đối với việc sử dụng Trang web và / hoặc Nội dung có trong đó.
4. Theo ý kiến ​​của chúng tôi, chúng tôi và / hoặc Trang web có ý kiến ​​gièm pha, làm hoen ố, hoặc gây hại hoặc gây hại.
5. Sử dụng bất kỳ thông tin nào thu được từ Trang web để quấy rối, lạm dụng hoặc làm hại người khác.
6. Sử dụng không đúng các dịch vụ hỗ trợ của chúng tôi hoặc gửi báo cáo sai sự thật về hành vi lạm dụng hoặc hành vi sai trái.
7. Sử dụng Trang web theo cách không phù hợp với bất kỳ luật hoặc quy định hiện hành nào.
8. Sử dụng Trang web để quảng cáo hoặc chào bán hàng hóa và dịch vụ.
9. Tham gia vào khung hoặc liên kết trái phép đến Trang web.
10. Tải lên hoặc truyền tải (hoặc cố gắng tải lên hoặc truyền tải)vi rút, ngựa Trojan hoặc tài liệu khác, bao gồm cả việc sử dụng quá nhiều chữ in hoa và gửi thư rác (đăng liên tục văn bản lặp lại), gây trở ngại cho việc sử dụng và hưởng thụ Trang web không bị gián đoạn của bất kỳ bên nào hoặc sửa đổi, làm hỏng, gián đoạn, thay đổi hoặc can thiệp vào sử dụng, tính năng, chức năng, hoạt động,  hoặc bảo trì Trang web.
11. Tham gia vào bất kỳ hoạt động sử dụng tự động nào của hệ thống, chẳng hạn như sử dụng các tập lệnh để gửi nhận xét hoặc tin nhắn, hoặc sử dụng bất kỳ công cụ khai thác và khai thác dữ liệu nào, rô bốt hoặc các công cụ thu thập và trích xuất dữ liệu tương tự.
12. Xóa bản quyền hoặc thông báo về quyền sở hữu khác khỏi bất kỳ Nội dung nào.
13. Cố gắng mạo danh người dùng hoặc người khác hoặc sử dụng tên người dùng của người dùng khác.
14. Bán hoặc chuyển giao hồ sơ của bạn.
15. Tải lên hoặc truyền (hoặc cố gắng tải lên hoặc truyền) bất kỳ tài liệu nào hoạt động như một cơ chế thu thập hoặc truyền tải thông tin thụ động hoặc chủ động, bao gồm nhưng không giới hạn, các định dạng trao đổi đồ họa rõ ràng (“gifs”), 1 × 1 pixel, lỗi web , cookie hoặc các thiết bị tương tự khác (đôi khi được gọi là “phần mềm gián điệp” hoặc “cơ chế thu thập thụ động” hoặc “pcms”).
16. Cản trở, làm gián đoạn hoặc tạo ra gánh nặng không đáng có đối với Trang web hoặc các mạng hoặc dịch vụ được kết nối với Trang web.
17. Quấy rối, làm phiền, đe dọa hoặc đe dọa bất kỳ nhân viên hoặc đại lý nào của chúng tôi tham gia cung cấp bất kỳ phần nào của Trang web cho bạn.
18. Cố gắng bỏ qua bất kỳ biện pháp nào của Trang web được thiết kế để ngăn chặn hoặc hạn chế quyền truy cập vào Trang web, hoặc bất kỳ phần nào của Trang web.
19. Sao chép hoặc điều chỉnh phần mềm của Trang web, bao gồm nhưng không giới hạn ở Flash, PHP, HTML, JavaScript hoặc mã khác.
20. Giải mã, dịch ngược, tháo rời hoặc thiết kế đối chiếu bất kỳ phần mềm nào bao gồm hoặc theo bất kỳ cách nào tạo nên một phần của Trang web.
21. Trừ khi có thể là kết quả của việc sử dụng công cụ tìm kiếm chuẩn hoặc trình duyệt Internet, sử dụng, khởi chạy, phát triển hoặc phân phối bất kỳ hệ thống tự động nào, bao gồm nhưng không giới hạn, bất kỳ trình thu thập dữ liệu, rô bốt, tiện ích gian lận, trình quét hoặc trình đọc ngoại tuyến nào truy cập Trang web , hoặc sử dụng hoặc khởi chạy bất kỳ tập lệnh hoặc phần mềm khác trái phép nào.
22. Sử dụng đại lý mua hàng hoặc đại lý mua hàng để mua hàng trên Trang web.
23. Thực hiện bất kỳ hành vi sử dụng trái phép Trang web nào, bao gồm việc thu thập tên người dùng và / hoặc địa chỉ email của người dùng bằng phương tiện điện tử hoặc các phương tiện khác nhằm mục đích gửi email không được yêu cầu, hoặc tạo tài khoản người dùng bằng các phương tiện tự động hoặc giả mạo.
24. Sử dụng Trang web như một phần của bất kỳ nỗ lực nào để cạnh tranh với chúng tôi hoặc sử dụng Trang web và / hoặc Nội dung cho bất kỳ nỗ lực tạo doanh thu hoặc doanh nghiệp thương mại nào.

CÁC ĐÓNG GÓP ĐƯỢC NGƯỜI DÙNG TẠO

Trang web không đề nghị người dùng gửi hoặc đăng nội dung. Chúng tôi có thể cung cấp cho bạn cơ hội để tạo, gửi, đăng, hiển thị,truyền, thực hiện, xuất bản, phân phối hoặc phát nội dung và tài liệu cho chúng tôi hoặc trên Trang web, bao gồm nhưng không giới hạn ở văn bản, bài viết, video, âm thanh, ảnh, đồ họa, nhận xét, đề xuất hoặc thông tin cá nhân hoặc tài liệu khác (gọi chung là "Đóng góp"). Các đóng góp có thể được xem bởi những người dùng khác của Trang web và thông qua các trang web của bên thứ ba. Do đó, bất kỳ Đóng góp nào bạn truyền tải có thể được xử lý theo Chính sách Bảo mật của Trang web. Khi bạn tạo hoặc cung cấp bất kỳ Đóng góp nào, do đó bạn tuyên bố và đảm bảo rằng:1. Việc tạo, phân phối, truyền tải, hiển thị công khai hoặc biểu diễn và việc truy cập, tải xuống hoặc sao chép các Đóng góp của bạn không và sẽ không vi phạm các quyền sở hữu, bao gồm nhưng không giới hạn ở bản quyền, bằng sáng chế, nhãn hiệu, bí mật thương mại , hoặc quyền nhân thân của bất kỳ bên thứ ba nào.2. Bạn là người tạo và chủ sở hữu hoặc có các giấy phép, quyền, sự đồng ý, phát hành và quyền cần thiết để sử dụng và cho phép chúng tôi, Trang web và những người dùng khác của Trang web sử dụng Đóng góp của bạn theo bất kỳ cách nào mà Trang web dự tính và các Điều khoản Sử dụng này.3. Bạn có sự đồng ý bằng văn bản, tiết lộ và / hoặc sự cho phép của mỗi và mọi cá nhân có thể nhận dạng trong Đóng góp của bạn để sử dụng tên hoặc hình ảnh tương tự của từng và mọi cá nhân có thể nhận dạng đó để cho phép bao gồm và sử dụng Đóng góp của bạn theo bất kỳ cách nào được dự tính bởi Trang web và các Điều khoản Sử dụng này.4. Đóng góp của bạn không sai, không chính xác hoặc gây hiểu lầm. 5. Đóng góp của bạn không phải là quảng cáo không được yêu cầu hoặc trái phép, tài liệu khuyến mại, kế hoạch kim tự tháp, thư dây chuyền, thư rác, thư gửi hàng loạt hoặc các hình thức lôi kéo khác.6. Đóng góp của bạn không tục tĩu, dâm ô, khiêu dâm, bẩn thỉu, bạo lực, quấy rối, bôi nhọ, vu khống hoặc có thể bị phản đối (theo quyết định của chúng tôi).7. Đóng góp của bạn không chế giễu, chế nhạo, chê bai, đe dọa hoặc lạm dụng bất kỳ ai.8. Đóng góp của bạn không được sử dụng để quấy rối hoặc đe dọa (theo nghĩa pháp lý của các điều khoản đó) bất kỳ người nào khác và để kích động bạo lực đối với một người hoặc một lớp người cụ thể.9. Đóng góp của bạn không vi phạm bất kỳ luật, quy định hoặc quy tắc hiện hành nào.10. Đóng góp của bạn không vi phạm quyền riêng tư hoặc quyền công khai của bất kỳ bên thứ ba nào.11. Đóng góp của bạn không chứa bất kỳ tài liệu nào thu hút thông tin cá nhân từ bất kỳ ai dưới 18 tuổi hoặc lợi dụng những người dưới 18 tuổi theo cách tình dục hoặc bạo lực.12. Đóng góp của bạn không vi phạm bất kỳ luật hiện hành nào liên quan đến nội dung khiêu dâm trẻ em hoặc nhằm mục đích bảo vệ sức khỏe hoặc hạnh phúc của trẻ vị thành niên.13. Đóng góp của bạn không bao gồm bất kỳ bình luận xúc phạm nàocó liên quan đến chủng tộc, nguồn gốc quốc gia, giới tính, sở thích tình dục hoặc khuyết tật về thể chất. 14. Các đóng góp của bạn không vi phạm hoặc liên kết đến tài liệu vi phạm, bất kỳ điều khoản nào của Điều khoản sử dụng này, hoặc bất kỳ luật hoặc quy định hiện hành nào.Bất kỳ việc sử dụng Trang web nào vi phạm những điều đã nói ở trên đều vi phạm các Điều khoản Sử dụng này và có thể dẫn đến việc bạn bị chấm dứt hoặc đình chỉ quyền sử dụng Trang web.

GIẤY PHÉP ĐÓNG GÓP

Bạn và Trang web đồng ý rằng chúng tôi có thể truy cập, lưu trữ, xử lý và sử dụng bất kỳ thông tin và dữ liệu cá nhân nào mà bạn cung cấp theo các điều khoản của Chính sách quyền riêng tư và lựa chọn của bạn (bao gồm cả cài đặt).

Bằng cách gửi đề xuất hoặc phản hồi khác liên quan đến Trang web, bạn đồng ý rằng chúng tôi có thể sử dụng và chia sẻ phản hồi đó cho bất kỳ mục đích nào mà không phải trả tiền cho bạn.

Chúng tôi không khẳng định bất kỳ quyền sở hữu nào đối với các Đóng góp của bạn. Bạn có toàn quyền sở hữu tất cả các Đóng góp của mình và mọi quyền sở hữu trí tuệ hoặc các quyền sở hữu khác liên quan đến các Đóng góp của bạn. Chúng tôi không chịu trách nhiệm pháp lý đối với bất kỳ tuyên bố hoặc đại diện nào trong các Đóng góp của bạn do bạn cung cấp trong bất kỳ khu vực nào trên Trang web. Bạn hoàn toàn chịu trách nhiệm về các Đóng góp của mình cho Trang web và bạn đồng ý rõ ràng sẽ miễn tội cho chúng tôi khỏi bất kỳ và tất cả trách nhiệm cũng như không thực hiện bất kỳ hành động pháp lý nào chống lại chúng tôi liên quan đến các Đóng góp của bạn.

GIẤY PHÉP ỨNG DỤNG DI ĐỘNGS

ử dụng Giấy phépNếu bạn truy cập Trang web thông qua ứng dụng di động, thì chúng tôi cấp cho bạn quyền có thể thu hồi, không độc quyền, không thể chuyển nhượng, có giới hạn để cài đặt và sử dụng ứng dụng di động trên các thiết bị điện tử không dây do bạn sở hữu hoặc kiểm soát, đồng thời truy cập và sử dụng ứng dụng di động trên các thiết bị đó hoàn toàn phù hợp với các điều khoản và điều kiện của giấy phép ứng dụng di động có trong Điều khoản Sử dụng này. Bạn không được: (1) dịch ngược, đảo ngược thiết kế, tháo rời, cố gắng lấy mã nguồn của hoặc giải mã ứng dụng; (2) thực hiện bất kỳ sửa đổi, điều chỉnh, cải tiến, nâng cao, dịch thuật hoặc công việc phái sinh nào từ ứng dụng; (3) vi phạm bất kỳ luật, quy tắc hoặc quy định hiện hành nào liên quan đến việc bạn truy cập hoặc sử dụng ứng dụng; (4) xóa thay đổi hoặc che khuất bất kỳ thông báo độc quyền nào (bao gồm bất kỳ thông báo nào về bản quyền hoặc nhãn hiệu) được đăng bởi chúng tôi hoặc người cấp phép của ứng dụng; (5) sử dụng ứng dụng cho bất kỳ nỗ lực tạo doanh thu nào, thương mại doanh nghiệp, hoặc mục đích khác mà nó không được thiết kế hoặc dự định; (6) cung cấp ứng dụng qua mạng hoặc môi trường khác cho phép nhiều thiết bị hoặc người dùng truy cập hoặc sử dụng cùng một lúc; (7) sử dụng ứng dụng để tạo ra một sản phẩm, dịch vụ hoặc phần mềm, trực tiếp hoặc gián tiếp, cạnh tranh với hoặc theo bất kỳ cách nào để thay thế cho ứng dụng; (8) sử dụng ứng dụng để gửi các truy vấn tự động đến bất kỳ trang web nào hoặc để gửi bất kỳ e-mail thương mại không được yêu cầu nào; hoặc (9) sử dụng bất kỳ thông tin độc quyền nào hoặc bất kỳ giao diện nào của chúng tôi hoặc tài sản trí tuệ khác của chúng tôi trong việc thiết kế, phát triển, sản xuất, cấp phép hoặc phân phối bất kỳ ứng dụng, phụ kiện hoặc thiết bị nào để sử dụng với ứng dụng.

Thiết bị Apple và Android Các điều khoản sau đây áp dụng khi bạn sử dụng ứng dụng di động có được từ Apple Store hoặc Google Play (mỗi ứng dụng là “Nhà phân phối ứng dụng”) để truy cập Trang web: (1) giấy phép cấp cho bạn cho ứng dụng di động của chúng tôi được giới hạn ở mức không giấy phép có thể chuyển nhượng để sử dụng ứng dụng trên thiết bị sử dụng hệ điều hành Apple iOS hoặc Android, nếu có, và phù hợp với các quy tắc sử dụng được nêu trong điều khoản dịch vụ hiện hành của Nhà phân phối ứng dụng; (2) chúng tôi chịu trách nhiệm cung cấp bất kỳ dịch vụ bảo trì và hỗ trợ nào liên quan đến ứng dụng di động như được chỉ định trong các điều khoản và điều kiện của giấy phép ứng dụng di động có trong Điều khoản Sử dụng này hoặc theo yêu cầu khác theo luật hiện hành và bạn thừa nhận rằng mỗi Nhà phân phối ứng dụng không có nghĩa vụ cung cấp bất kỳ dịch vụ bảo trì và hỗ trợ nào liên quan đến ứng dụng di động; (3) trong trường hợp ứng dụng di động không tuân theo bất kỳ bảo hành hiện hành nào, bạn có thể thông báo cho Nhà phân phối ứng dụng hiện hành và Nhà phân phối ứng dụng, theo các điều khoản và chính sách của mình, có thể hoàn lại giá mua, nếu có, đã thanh toán cho ứng dụng di động và trong phạm vi tối đa được luật hiện hành cho phép, Nhà phân phối ứng dụng sẽ không có nghĩa vụ bảo hành nào khác đối với ứng dụng di động; (4) bạn tuyên bố và đảm bảo rằng (i) bạn không sống ở quốc gia đang chịu lệnh cấm vận của chính phủ Hoa Kỳ hoặc đã được chính phủ Hoa Kỳ chỉ định là quốc gia “hỗ trợ khủng bố” và (ii) bạn không được liệt kê trong bất kỳ danh sách các bên bị cấm hoặc hạn chế của chính phủ Hoa Kỳ; (5) bạn phải tuân thủ các điều khoản thỏa thuận hiện hành của bên thứ ba khi sử dụng ứng dụng di động, ví dụ: nếu bạn có ứng dụng VoIP, thì bạn không được vi phạm thỏa thuận dịch vụ dữ liệu không dây của họ khi sử dụng ứng dụng di động; và (6) bạn thừa nhận và đồng ý rằng Nhà phân phối ứng dụng là bên thứ ba thụ hưởng các điều khoản và điều kiện trong giấy phép ứng dụng di động có trong Điều khoản sử dụng này và mỗi Nhà phân phối ứng dụng sẽ có quyền (và sẽ được coi là có chấp nhận quyền) để thực thi các điều khoản và điều kiện tronggiấy phép ứng dụng di động có trong Điều khoản Sử dụng này chống lại bạn với tư cách là người thụ hưởng bên thứ ba của nó.

TRUYỀN THÔNG XÃ HỘI

Là một phần của chức năng của Trang web, bạn có thể liên kết tài khoản của mìnhvới các tài khoản trực tuyến mà bạn có với các nhà cung cấp dịch vụ bên thứ ba(mỗi tài khoản như vậy, một “Tài khoản bên thứ ba”) bởi: (1)cung cấp thông tin đăng nhập Tài khoản bên thứ ba của bạn thông quaĐịa điểm; hoặc (2) cho phép chúng tôi truy cập vào Tài khoản bên thứ ba của bạn,được phép theo các điều khoản và điều kiện hiện hành chi phốiviệc bạn sử dụng từng Tài khoản bên thứ ba. Bạn đại diện và bảo đảmrằng bạn có quyền tiết lộ thông tin đăng nhập Tài khoản bên thứ ba của mìnhthông tin cho chúng tôi và / hoặc cấp cho chúng tôi quyền truy cập vào Bên thứ ba của bạnTài khoản mà bạn không vi phạm bất kỳ điều khoản và điều kiện nàochi phối việc bạn sử dụng Tài khoản bên thứ ba hiện hành vàmà không bắt buộc chúng tôi phải trả bất kỳ khoản phí nào hoặc khiến chúng tôi phải chịu bất kỳcác giới hạn sử dụng được áp đặt bởi nhà cung cấp dịch vụ bên thứ ba củaTài khoản của bên thứ ba. Bằng cách cấp cho chúng tôi quyền truy cập vào bất kỳ Bên thứ ba nàoTài khoản, bạn hiểu rằng (1) chúng tôi có thể truy cập, cung cấp,và lưu trữ (nếu có) bất kỳ nội dung nào bạn đã cung cấp vàđược lưu trữ trong Tài khoản bên thứ ba của bạn (“Nội dung mạng xã hội”)để nó có sẵn trên và thông qua Trang web thông qua tài khoản của bạn,bao gồm nhưng không giới hạn bất kỳ danh sách bạn bè nào và (2) chúng tôi có thể gửiđến và nhận thông tin bổ sung từ Tài khoản bên thứ ba của bạntrong phạm vi bạn được thông báo khi bạn liên kết tài khoản của mình vớiTài khoản của bên thứ ba. Tùy thuộc vào Tài khoản của bên thứ ba mà bạnchọn và tuân theo các cài đặt bảo mật mà bạn đã đặtTài khoản của bên thứ ba đó, thông tin nhận dạng cá nhânbạn đăng lên Tài khoản bên thứ ba của mình có thể có sẵn trên vàthông qua tài khoản của bạn trên Trang web. Xin lưu ý rằng nếu Bên thứ baTài khoản hoặc dịch vụ liên quan trở nên không khả dụng hoặc quyền truy cập của chúng tôi vàoTài khoản của bên thứ ba đó đã bị dịch vụ của bên thứ ba chấm dứtnhà cung cấp, thì Nội dung Mạng xã hội có thể không còn nữatrên và thông qua Trang web. Bạn sẽ có khả năng vô hiệu hóakết nối giữa tài khoản của bạn trên Trang web và Bên thứ ba của bạnTài khoản bất cứ lúc nào. XIN LƯU Ý RẰNG MỐI QUAN HỆ CỦA BẠNVỚI CÁC NHÀ CUNG CẤP DỊCH VỤ BÊN THỨ BA LIÊN KẾT VỚITÀI KHOẢN BÊN THỨ BA CỦA BẠN ĐƯỢC QUẢN LÝ RÕ RÀNG bởi BẠNTHỎA THUẬN (CÁC) VỚI CÁC NHÀ CUNG CẤP DỊCH VỤ BÊN THỨ BA.Chúng tôi không nỗ lực để xem xét bất kỳ Nội dung Mạng xã hội nào cho bất kỳmục đích, bao gồm nhưng không giới hạn, về tính chính xác, hợp pháp hoặc không vi phạm và chúng tôi không chịu trách nhiệm về bất kỳ Mạng xã hội nàoNội dung. Bạn xác nhận và đồng ý rằng chúng tôi có thể truy cập sổ địa chỉ email của bạn được liên kết với Tài khoản bên thứ ba và danh sách liên hệ của bạn được lưu trữ trên thiết bị di động hoặc máy tính bảng của bạn chỉ nhằm mục đích xác định và thông báo cho bạn về những địa chỉ liên hệ cũng đã đăng ký sử dụng Trang web . Bạn có thể hủy kích hoạt kết nối giữa Trang web và Tài khoản bên thứ ba của mình bằng cáchliên hệ với chúng tôi bằng cách sử dụng thông tin liên hệ bên dưới hoặc thông qua cài đặt tài khoản của bạn (nếu có). Chúng tôi sẽ cố gắng xóa bất kỳ thông tin được lưu trữ trên máy chủ của chúng tôi được lấy thông qua Tài khoản bên thứ ba đó, ngoại trừ tên người dùng và ảnh hồ sơ được liên kết với tài khoản của bạn.

ĐĂNG KÝ

Bạn thừa nhận và đồng ý rằng bất kỳ câu hỏi, nhận xét, đề xuất, ý tưởng, phản hồi hoặc thông tin khác liên quan đến Trang web ("Nội dung gửi") do bạn cung cấp cho chúng tôi là không bảo mật và sẽ trở thành tài sản duy nhất của chúng tôi. Chúng tôi sẽ sở hữu độc quyền, bao gồm tất cả các quyền sở hữu trí tuệ, và sẽ được quyền sử dụng không hạn chế và phổ biến các Nội dung gửi này cho bất kỳ mục đích hợp pháp nào, thương mại hoặc theo cách khác, mà không cần thừa nhận hoặc bồi thường cho bạn. Theo đây, bạn từ bỏ tất cả các quyền nhân thân đối với bất kỳ Đệ trình nào như vậy và theo đây bạn đảm bảo rằng mọi Đệ trình như vậy là bản gốc của bạn hoặc bạn có quyền gửi các Đệ trình đó. Bạn đồng ý rằng sẽ không có bất kỳ sự truy đòi nào chống lại chúng tôi đối với bất kỳ hành vi vi phạm bị cáo buộc hoặc thực tế hoặc chiếm đoạt bất kỳ quyền sở hữu nào trong Nội dung đệ trình của bạn.QUẢN LÝ TRANG WEBChúng tôi bảo lưu quyền, nhưng không có nghĩa vụ: (1) giám sát Trang web nếu vi phạm các Điều khoản Sử dụng này; (2) thực hiện hành động pháp lý thích hợp chống lại bất kỳ ai, theo quyết định riêng của chúng tôi, vi phạm pháp luật hoặc các Điều khoản Sử dụng này, bao gồm nhưng không giới hạn, báo cáo người dùng đó cho các cơ quan thực thi pháp luật; (3) theo quyết định riêng của chúng tôi và không giới hạn, từ chối, hạn chế quyền truy cập, giới hạn tính khả dụng hoặc vô hiệu hóa (trong phạm vi khả thi về mặt công nghệ) bất kỳ của bạn
THÔNG BÁO RIÊNG TƯ Cập nhật lần cuối ngày 10 tháng 3 năm 2021 Cảm ơn bạn đã chọn trở thành một phần của cộng đồng của chúng tôi tại Astrid Education AB, hoạt động kinh doanh với tư cách là Astrid ("Astrid", "chúng tôi", "chúng tôi", "của chúng tôi"). Chúng tôi cam kết bảo mật thông tin cá nhân và quyền riêng tư của bạn. Nếu bạn có bất kỳ câu hỏi hoặc thắc mắc nào về chính sách của chúng tôi, hoặc các thông lệ của chúng tôi liên quan đến thông tin cá nhân của bạn, vui lòng liên hệ với chúng tôi tại info@astrideducation.com. Khi bạn truy cập trang web của chúng tôi https://www.astrideducation.com, ứng dụng di động và sử dụng dịch vụ của chúng tôi, bạn tin tưởng chúng tôi với thông tin cá nhân của bạn. Chúng tôi thực hiện chính sách của bạn nghiêm túc. Trong thông báo bảo mật này, chúng tôi mô tả chính sách bảo mật của chúng tôi. Chúng tôi cố gắng giải thích cho bạn theo cách rõ ràng nhất có thể về thông tin chúng tôi thu thập, cách chúng tôi sử dụng thông tin đó và bạn có quyền gì liên quan đến thông tin đó. Chúng tôi hy vọng bạn dành một chút thời gian để đọc kỹ nó, vì nó rất quan trọng. Nếu có bất kỳ điều khoản nào trong chính sách bảo mật này mà bạn không đồng ý, vui lòng ngừng sử dụng Trang web hoặc Ứng dụng và các dịch vụ của chúng tôi.Chính sách bảo mật này áp dụng cho tất cả thông tin được thu thập thông qua trang web của chúng tôi (chẳng hạn như https://www.astrideducation.com), ứng dụng di động, ("Ứng dụng") và / hoặc bất kỳ dịch vụ liên quan, bán hàng, tiếp thị hoặc sự kiện nào (chúng tôi đề cập đến chúng được gọi chung trong chính sách bảo mật này là "Trang web").Vui lòng đọc kỹ chính sách bảo mật này vì nó sẽ giúp bạn đưa ra quyết định sáng suốt về việc chia sẻ thông tin cá nhân của bạn với chúng tôi.

1. CHÚNG TÔI THU THẬP THÔNG TIN NÀO? 

Thông tin cá nhân bạn tiết lộ cho chúng tôi

Tóm lại: Chúng tôi thu thập thông tin cá nhân mà bạn cung cấp cho chúng tôi như tên, địa chỉ, thông tin liên hệ, mật khẩu và dữ liệu bảo mật, thông tin thanh toán và dữ liệu đăng nhập mạng xã hội.Chúng tôi thu thập thông tin cá nhân mà bạn tự nguyện cung cấp cho chúng tôi khi đăng ký tại Trang web hoặc Ứng dụng, thể hiện sự quan tâm đến việc lấy thông tin về chúng tôi hoặc các sản phẩm và dịch vụ của chúng tôi, khi tham gia vào các hoạt động trên Trang web hoặc Ứng dụng hoặc liên hệ với chúng tôi theo cách khác.Thông tin cá nhân mà chúng tôi thu thập tùy thuộc vào bối cảnh tương tác của bạn với chúng tôi và Trang web hoặc Ứng dụng, lựa chọn bạn thực hiện cũng như các sản phẩm và tính năng bạn sử dụng. Thông tin cá nhân mà chúng tôi thu thập có thể bao gồm những điều sau:Dữ liệu Tên và Liên hệ. Chúng tôi thu thập họ và tên, địa chỉ email, địa chỉ bưu điện, số điện thoại và các dữ liệu liên hệ tương tự khác của bạn.Thông tin xác thực. Chúng tôi thu thập mật khẩu, gợi ý mật khẩu và thông tin bảo mật tương tự được sử dụng để xác thực và truy cập tài khoản.Dữ liệu Thanh toán. Chúng tôi thu thập dữ liệu cần thiết để xử lý thanh toán của bạn nếu bạn mua hàng, chẳng hạn như số công cụ thanh toán (chẳng hạn như số thẻ tín dụng) và mã bảo mật được liên kết với công cụ thanh toán của bạn. Tất cả dữ liệu thanh toán được lưu trữ bởi bộ xử lý thanh toán của chúng tôi và bạn nên xem lại các chính sách bảo mật của nó và liên hệ trực tiếp với bộ xử lý thanh toán để trả lời các câu hỏi của bạn.
Dữ liệu đăng nhập mạng xã hội. Chúng tôi cung cấp cho bạn tùy chọn đểđăng ký bằng cách sử dụng chi tiết tài khoản mạng xã hội, như Facebook, Twitter hoặc tài khoản mạng xã hội khác của bạn. Nếu bạn chọn đăng ký theo cách này, chúng tôi sẽ thu thập Thông tin được mô tả trong phần có tên "CÁCH CHÚNG TÔI XỬ LÝ CÁC ĐĂNG NHẬP XÃ HỘI CỦA BẠN" bên dưới.  Tất cả thông tin cá nhân mà bạn cung cấp cho chúng tôi phải trung thực, đầy đủ và chính xác, và bạn phải thông báo cho chúng tôi khi có bất kỳ thay đổi nào đối với thông tin cá nhân đó.
Thông tin tự động được thu thập

Tóm lại: Một số thông tin - chẳng hạn như địa chỉ IP và / hoặc trình duyệt và đặc điểm thiết bị - được thu thập tự động khi bạn truy cập Trang web hoặc Ứng dụng của chúng tôi. Chúng tôi tự động thu thập thông tin nhất định khi bạn truy cập, sử dụng hoặc điều hướng các Trang web hoặc Ứng dụng. Thông tin này không tiết lộ danh tính cụ thể của bạn (như tên hoặc thông tin liên hệ của bạn) nhưng có thể bao gồm thiết bị và thông tin sử dụng, chẳng hạn như địa chỉ IP, trình duyệt và đặc điểm thiết bị, hệ điều hành, tùy chọn ngôn ngữ, URL giới thiệu, tên thiết bị, quốc gia, vị trí , thông tin về cách thức và thời điểm bạn sử dụng Trang web hoặc Ứng dụng của chúng tôi và thông tin kỹ thuật khác. Thông tin này chủ yếu cần thiết để duy trì tính bảo mật và hoạt động của Trang web hoặc Ứng dụng của chúng tôi cũng như cho các mục đích báo cáo và phân tích nội bộ của chúng tôi. Giống như nhiều doanh nghiệp khác, chúng tôi cũng thu thập thông tin thông qua cookie và các công nghệ tương tự. Thông tin được thu thập thông qua Ứng dụng của chúng tôi

Tóm lại:
Chúng tôi có thể thu thập thông tin về vị trí địa lý, thiết bị di động, thông báo đẩy của bạn khi bạn sử dụng các ứng dụng của chúng tôi. Nếu bạn sử dụng Ứng dụng của chúng tôi, chúng tôi cũng thu thập thông tin sau:
Thông tin Vị trí Địa lý. Chúng tôi có thể yêu cầu quyền truy cập hoặc quyền và theo dõi thông tin dựa trên vị trí từ thiết bị di động của bạn, liên tục hoặc trong khi bạn đang sử dụng ứng dụng di động của chúng tôi, để cung cấp các dịch vụ dựa trên vị trí. Nếu bạn muốn thay đổi quyền truy cập hoặc quyền của chúng tôi, bạn có thể làm như vậy trong cài đặt thiết bị của mình.
Quyền truy cập thiết bị di động. Chúng tôi có thể yêu cầu quyền truy cập hoặc quyền đối với một số tính năng nhất định từ thiết bị di động của bạn, bao gồm micrô, bộ nhớ, danh bạ, sms của thiết bị di động của bạntin nhắn, tài khoản mạng xã hội và các tính năng khác. Nếu bạn muốn thay đổi quyền truy cập hoặc quyền của chúng tôi, bạn có thể làm như vậy trong cài đặt thiết bị của mình.
Dữ liệu thiết bị di động. Chúng tôi tự động thu thập thông tin thiết bị (chẳng hạn như ID thiết bị di động của bạn, kiểu máy và nhà sản xuất), hệ điều hành, thông tin phiên bản và địa chỉ IP.
Đẩy thông báo. Chúng tôi có thể yêu cầu gửi cho bạn các thông báo đẩy liên quan đến tài khoản của bạn hoặc ứng dụng di động. Nếu bạn muốn chọn không nhận các loại liên lạc này, bạn có thể tắt chúng trong cài đặt của thiết bị.
Thông tin thu thập từ các nguồn khác

Tóm lại: Chúng tôi có thể thu thập dữ liệu hạn chế từ cơ sở dữ liệu công khai, đối tác tiếp thị, nền tảng truyền thông xã hội và các nguồn bên ngoài khác. Chúng tôi có thể lấy thông tin về bạn từ các nguồn khác, chẳng hạn như cơ sở dữ liệu công khai, các đối tác tiếp thị chung, các nền tảng truyền thông xã hội (chẳng hạn như Facebook), cũng như từ các bên thứ ba khác. Ví dụ về thông tin chúng tôi nhận được từ các nguồn khác bao gồm: thông tin hồ sơ trên mạng xã hội (tên, giới tính, ngày sinh, email, thành phố hiện tại, tiểu bang và quốc gia, số nhận dạng người dùng cho các liên hệ của bạn, URL ảnh hồ sơ và bất kỳ thông tin nào khác mà bạn chọn công bố công khai); khách hàng tiềm năng tiếp thị và kết quả tìm kiếm và liên kết, bao gồm danh sách trả tiền (chẳng hạn như liên kết được tài trợ).

2. LÀM THẾ NÀO ĐỂ CHÚNG TÔI SỬ DỤNG THÔNG TIN CỦA BẠN?

Tóm lại: Chúng tôi xử lý thông tin của bạn cho các mục đích dựa trên lợi ích kinh doanh hợp pháp, việc thực hiện hợp đồng của chúng tôi với bạn, tuân thủ các nghĩa vụ pháp lý của chúng tôi và / hoặc sự đồng ý của bạn.

Chúng tôi sử dụng thông tin cá nhân được thu thập qua Trang web hoặc Ứng dụng của chúng tôi cho nhiều mục đích kinh doanh được mô tả bên dưới. Chúng tôi xử lý thông tin cá nhân của bạn cho những mục đích này dựa trên lợi ích kinh doanh hợp pháp của chúng tôi ("Mục đích Kinh doanh"), để giao kết hoặc thực hiện hợp đồng với bạn ("Hợp đồng"), với sự đồng ý của bạn ("Sự đồng ý") và / hoặc để tuân thủ các nghĩa vụ pháp lý của chúng tôi ("Lý do pháp lý"). Chúng tôi chỉ ra các cơ sở xử lý cụ thể mà chúng tôi dựa vào bên cạnh mỗi mục đích được liệt kê dưới đây. Chúng tôi sử dụng thông tin chúng tôi thu thập hoặc nhận được:
Để tạo tài khoản và quá trình đăng nhập. Nếu bạn chọn liên kết tài khoản của mình với chúng tôi với tài khoản bên thứ ba (chẳng hạn như tài khoản Google hoặc Facebook của bạn), chúng tôi sử dụng thông tin mà bạn cho phép chúng tôi thu thập từ các bên thứ ba đó để tạo thuận lợi cho quá trình tạo tài khoản và đăng nhập. Xem phần bên dưới có tiêu đề "CÁCH CHÚNG TÔI XỬ LÝ CÁC ĐĂNG NHẬP XÃ HỘI CỦA BẠN" để biết thêm thông tin.
Để gửi cho bạn thông tin liên lạc tiếp thị và quảng cáo. Chúng tôi và / hoặc các đối tác tiếp thị bên thứ ba của chúng tôi có thể sử dụng thông tin cá nhân mà bạn gửi cho chúng tôi cho mục đích tiếp thị của chúng tôi, nếu điều này phù hợp với sở thích tiếp thị của bạn. Bạn có thể chọn không nhận email tiếp thị của chúng tôi bất kỳ lúc nào (xem phần "QUYỀN RIÊNG TƯ CỦA BẠN LÀ GÌ" bên dưới).
Để gửi thông tin quản trị cho bạn. Chúng tôi có thể sử dụng thông tin cá nhân của bạn để gửi cho bạn thông tin sản phẩm, dịch vụ và tính năng mới và / hoặc thông tin về những thay đổi đối với các điều khoản, điều kiện và chính sách của chúng tôi.
Để đăng lời chứng thực. Chúng tôi đăng lời chứng thực trên các Trang web hoặc Ứng dụng của chúng tôi có thể chứa thông tin cá nhân. Trước khi đăng lời chứng thực, chúng tôi sẽ nhận được sự đồng ý của bạn để sử dụng tên và lời chứng thực của bạn. Nếu bạn muốn cập nhật hoặc xóa lời chứng thực của mình, vui lòng liên hệ với chúng tôi tại info@astrideducation.com và đảm bảo cung cấp tên, vị trí lời chứng thực và thông tin liên hệ của bạn.
Cung cấp quảng cáo được nhắm mục tiêu cho bạn. Chúng tôi có thể sử dụng thông tin của bạn để phát triển và hiển thị nội dung và quảng cáo (và làm việc với các bên thứ ba làm như vậy) phù hợp với sở thích và / hoặc vị trí của bạn và để đo lường hiệu quả của nó.
Quản lý rút thăm giải thưởng và các cuộc thi. Chúng tôi có thể sử dụng thông tin của bạn để quản lý các cuộc rút thăm giải thưởng và các cuộc thi khi bạn chọn tham gia các cuộc thi của chúng tôi.
Yêu cầu phản hồi. Chúng tôi có thể sử dụng thông tin của bạn để yêu cầu phản hồi và liên hệ với bạn về việc bạn sử dụng Trang web hoặc Ứng dụng của chúng tôi.
Để bảo vệ Trang web của chúng tôi. Chúng tôi có thể sử dụng thông tin của bạn như một phần trong nỗ lực của chúng tôi để giữ cho Trang web hoặc Ứng dụng của chúng tôi an toàn và bảo mật (ví dụ: để theo dõi và ngăn chặn gian lận). Để kích hoạt giao tiếp giữa người dùng với người dùng. Chúng tôi có thể sử dụng thông tin của bạn để cho phép giao tiếp giữa người dùng với người dùng với sự đồng ý của mỗi người dùng.
Để thực thi các điều khoản, điều kiện và chính sách của chúng tôi.
Để đáp ứng các yêu cầu pháp lý và ngăn ngừa tổn hại. Nếu chúng tôi nhận được trát đòi hầu tòa hoặc yêu cầu pháp lý khác, chúng tôi có thể cần kiểm tra dữ liệu mà chúng tôi nắm giữ để xác định cách trả lời.
Đối với các Mục đích Kinh doanh khác. Chúng tôi có thể sử dụng thông tin của bạn cho các Mục đích Kinh doanh khác, chẳng hạn như phân tích dữ liệu, xác định xu hướng sử dụng, xác định hiệu quả của các chiến dịch khuyến mại và để đánh giá và cải thiện Trang web hoặc Ứng dụng, sản phẩm, dịch vụ, tiếp thị và trải nghiệm của bạn.

3. THÔNG TIN CỦA BẠN SẼ ĐƯỢC CHIA SẺ VỚI BẤT CỨ AI?

Tóm lại: Chúng tôi chỉ chia sẻ thông tin khi có sự đồng ý của bạn, tuân thủ luật pháp, cung cấp dịch vụ cho bạn, để bảo vệ quyền lợi của bạn hoặc để thực hiện các nghĩa vụ kinh doanh.
Chúng tôi có thể xử lý hoặc chia sẻ dữ liệu của bạn mà chúng tôi nắm giữ dựa trên cơ sở pháp lý sau:
Sự đồng ý: Chúng tôi có thể xử lý dữ liệu của bạn nếu bạn đã đồng ý cụ thể cho chúng tôi để sử dụng thông tin cá nhân của bạn cho một mục đích cụ thể.Lợi ích hợp pháp: Chúng tôi có thể xử lý dữ liệu của bạn khi cần thiết một cách hợp lý để đạt được lợi ích kinh doanh hợp pháp của chúng tôi.
Thực hiện Hợp đồng: Khi chúng tôi đã ký hợp đồng với bạn, chúng tôi có thể xử lý thông tin cá nhân của bạn để thực hiện các điều khoản trong hợp đồng của chúng tôi.
Nghĩa vụ pháp lý: Chúng tôi có thể tiết lộ thông tin của bạn ở đâuchúng tôi được yêu cầu về mặt pháp lý để tuân thủ luật hiện hành, yêu cầu của chính phủ, thủ tục tư pháp, lệnh tòa hoặc quy trình pháp lý, chẳng hạn như để đáp ứng lệnh của tòa án hoặc trát đòi hầu tòa (bao gồm cả việc đáp ứng các cơ quan công quyền để đáp ứng an ninh hoặc thực thi pháp luậtyêu cầu).
Lợi ích quan trọng: Chúng tôi có thể tiết lộ thông tin của bạn khi chúng tôi tin rằng cần thiết để điều tra, ngăn chặn hoặc thực hiện hành động liên quan đến các vi phạm tiềm ẩn đối với chính sách của chúng tôi, nghi ngờ gian lận, các tình huống liên quan đến các mối đe dọa tiềm ẩn đối với sự an toàn của bất kỳ người nào và các hoạt động bất hợp pháp hoặc làm bằng chứng trong kiện tụng mà chúng tôi có liên quan.

Cụ thể hơn, chúng tôi có thể cần xử lý dữ liệu của bạn hoặc chia sẻ thông tin cá nhân của bạn trong các trường hợp sau:Chuyển nhượng kinh doanh. Chúng tôi có thể chia sẻ hoặc chuyển thông tin của bạn liên quan đến, hoặc trong quá trình đàm phán, bất kỳ việc sáp nhập, bán tài sản công ty, tài trợ hoặc mua lại toàn bộ hoặc một phần hoạt động kinh doanh của chúng tôi cho một công ty khác.
Các nhà cung cấp, nhà tư vấn và các nhà cung cấp dịch vụ bên thứ ba khác. Chúng tôi có thể chia sẻ dữ liệu của bạn với các nhà cung cấp bên thứ ba, nhà cung cấp dịch vụ, nhà thầu hoặc đại lý thực hiện dịch vụ cho chúng tôi hoặc thay mặt chúng tôi và yêu cầu quyền truy cập vào thông tin đó để thực hiện công việc đó. Ví dụ bao gồm: xử lý thanh toán, phân tích dữ liệu, gửi email, dịch vụ lưu trữ, dịch vụ khách hàng và nỗ lực tiếp thị. Chúng tôi có thể cho phép các bên thứ ba được chọn sử dụng công nghệ theo dõi trên Trang web hoặc Ứng dụng, công nghệ này sẽ cho phép họ thu thập dữ liệu về cách bạn tương tác với Trang web hoặc Ứng dụng theo thời gian. Thông tin này có thể được sử dụng để, trong số những thứ khác, phân tích và theo dõi dữ liệu, xác định mức độ phổ biến của một số nội dung nhất định và hiểu rõ hơn về hoạt động trực tuyến. Trừ khi được mô tả trong Chính sách này, chúng tôi không chia sẻ, bán, cho thuê hoặc trao đổi bất kỳ thông tin nào của bạn với các bên thứ ba cho các mục đích quảng cáo của họ.
Đối tác kinh doanh. Chúng tôi có thể chia sẻ thông tin của bạn với các đối tác kinh doanh của chúng tôi để cung cấp cho bạn một số sản phẩm, dịch vụ hoặc chương trình khuyến mãi.

4. THÔNG TIN CỦA BẠN SẼ ĐƯỢC CHIA SẺ VỚI AI?

Tóm lại: Chúng tôi chỉ chia sẻ thông tin với các bên thứ ba sau đây.
Chúng tôi chỉ chia sẻ và tiết lộ thông tin của bạn với các bên thứ ba sau đây. Chúng tôi đã phân loại từng bên để bạn có thể dễ dàng hiểu được mục đích của các hoạt động thu thập và xử lý dữ liệu của chúng tôi. Nếu chúng tôi đã xử lý dữ liệu của bạn dựa trên sự đồng ý của bạn và bạn muốn rút lại sự đồng ý của mình, vui lòng liên hệ với chúng tôi.
Quảng cáo, Tiếp thị trực tiếp và Tạo khách hàng tiềm năngGoogle AdSense và Phân đoạn
Cho phép người dùng kết nối với tài khoản bên thứ ba của họTài khoản Google và tài khoản Facebook
Tối ưu hóa Nội dungTìm kiếm Trang web của Google
Sao lưu và bảo mật dữ liệuSao lưu Google Drive
Tối ưu hóa chức năng và cơ sở hạ tầngDịch vụ web của Amazon
Nền tảng nhắm mục tiêu lạiTiếp thị lại Google Analytics
Đăng ký và xác thực tài khoản người dùngĐăng nhập Google và Đăng nhập Facebook
Phân tích Web và Di độngGoogle Analytics, Phân đoạn, Trình quản lý thẻ của Google và Biên độ
Trang web lưu trữWordPress.com và Webflow

5. CHÚNG TÔI CÓ SỬ DỤNG COOKIES VÀ CÁC CÔNG NGHỆ THEO DÕI KHÁC KHÔNG?

Tóm lại:
Chúng tôi có thể sử dụng cookie và các công nghệ theo dõi khác để thu thập và lưu trữ thông tin của bạn.
Chúng tôi có thể sử dụng cookie và các công nghệ theo dõi tương tự (như đèn hiệu web và pixel) để truy cập hoặc lưu trữ thông tin. Thông tin cụ thể về cách chúng tôi sử dụng các công nghệ đó và cách bạn có thể từ chối một số cookie nhất định được quy định trong Chính sách Cookie của chúng tôi.

6. LÀM THẾ NÀO ĐỂ CHÚNG TÔI XỬ LÝ THÔNG TIN ĐĂNG NHẬP XÃ HỘI CỦA BẠN?

Tóm lại: Nếu bạn chọn đăng ký hoặc đăng nhập vào trang web của chúng tôi bằng tài khoản truyền thông xã hội, chúng tôi có thể có quyền truy cập vào một số thông tin nhất định về bạn. Trang web hoặc Ứng dụng của chúng tôi cung cấp cho bạn khả năng đăng ký và đăng nhập bằng cách sử dụng chi tiết tài khoản truyền thông xã hội của bên thứ ba (như thông tin đăng nhập Facebook hoặc Twitter của bạn). Khi bạn chọn làm điều này, chúng tôi sẽ nhận được thông tin hồ sơ nhất định về bạn từ nhà cung cấp phương tiện truyền thông xã hội của bạn. Thông tin hồ sơ chúng tôi nhận được có thể khác nhau tùy thuộc vào nhà cung cấp phương tiện truyền thông xã hội có liên quan, nhưng thường sẽ bao gồm tên, địa chỉ email, danh sách bạn bè, ảnh đại diện cũng như các thông tin khác mà bạn chọn để công khai.

7. CHÚNG TÔI GIỮ THÔNG TIN CỦA BẠN BAO LÂU?

Tóm lại: Chúng tôi lưu giữ thông tin của bạn chừng nào cần thiết để thực hiện các mục đích được nêu trong chính sách bảo mật này trừ khi pháp luật yêu cầu khác.
Chúng tôi sẽ chỉ giữ thông tin cá nhân của bạn chừng nào còn cần thiết cho các mục đích được nêu trong chính sách bảo mật này, trừ khi pháp luật yêu cầu hoặc cho phép một khoảng thời gian lưu giữ lâu hơn (chẳng hạn như thuế, kế toán hoặc các yêu cầu pháp lý khác). Không có mục đích nào trong chính sách này yêu cầu chúng tôi lưu giữ thông tin cá nhân của bạn lâu hơn 2 năm sau khi tài khoản của người dùng bị chấm dứt.Khi chúng tôi không có nhu cầu kinh doanh hợp pháp đang diễn ra để xử lý thông tin cá nhân của bạn, chúng tôi sẽ xóa hoặc ẩn danh thông tin đó, hoặc nếu điều này là không thể (ví dụ: vì thông tin cá nhân của bạn đã được lưu trữ trong kho lưu trữ dự phòng), thì chúng tôi sẽ lưu trữ một cách an toàn thông tin cá nhân của bạn và cô lập nó khỏi bất kỳ quá trình xử lý nào cho đến khi có thể xóa được.8. LÀM THẾ NÀO ĐỂ CHÚNG TÔI GIỮ AN TOÀN THÔNG TIN CỦA BẠN?Tóm lại: Chúng tôi mong muốn bảo vệ thông tin cá nhân của bạn thông qua một hệ thống các biện pháp an ninh tổ chức và kỹ thuật.
Chúng tôi đã thực hiện các biện pháp bảo mật kỹ thuật và tổ chức thích hợp được thiết kế để bảo vệ tính bảo mật của bất kỳ thông tin cá nhân nào mà chúng tôi xử lý. Tuy nhiên, cũng xin hãy nhớ rằng chúng tôi không thể đảm bảo rằng bản thân internet là an toàn 100%. Mặc dù chúng tôi sẽ cố gắng hết sức để bảo vệ thông tin cá nhân của bạn, việc truyền tải thông tin cá nhân đến và từ các Trang web hoặc Ứng dụng của chúng tôi là rủi ro của riêng bạn. Bạn chỉ nên truy cập các dịch vụ trong một môi trường an toàn.

9. QUYỀN RIÊNG TƯ CỦA BẠN LÀ GÌ?

Tóm lại: Ở một số khu vực, chẳng hạn như Khu vực Kinh tế Châu Âu, bạn có các quyền cho phép bạn truy cập và kiểm soát nhiều hơn đối với thông tin cá nhân của mình. Bạn có thể xem xét, thay đổi hoặc chấm dứt tài khoản của mình bất kỳ lúc nào.
Ở một số khu vực (như Khu vực kinh tế Châu Âu), bạn có một số quyền nhất định theo luật bảo vệ dữ liệu hiện hành. Những quyền này có thể bao gồm quyền (i) yêu cầu truy cập và lấy bản sao thông tin cá nhân của bạn, (ii) yêu cầu chỉnh sửa hoặc xóa; (iii) hạn chế việc xử lý thông tin cá nhân của bạn; và (iv) nếu có, đối với tính khả chuyển của dữ liệu. Trong một số trường hợp nhất định, bạn cũng có thể có quyền phản đối việc xử lý thông tin cá nhân của mình. Để thực hiện một yêu cầu như vậy, vui lòng sử dụng các chi tiết liên hệ được cung cấp bên dưới. Chúng tôi sẽ xem xét và hành động theo bất kỳ yêu cầu nào phù hợp với luật bảo vệ dữ liệu hiện hành.Nếu chúng tôi dựa vào sự đồng ý của bạn để xử lý thông tin cá nhân của bạn,bạn có quyền rút lại sự đồng ý của mình bất cứ lúc nào. Tuy nhiên, xin lưu ý rằng điều này sẽ không ảnh hưởng đến tính hợp pháp của quá trình xử lý trước khi rút tiền.Nếu bạn là cư dân tại Khu vực Kinh tế Châu Âu và bạn tin rằng chúng tôi đang xử lý thông tin cá nhân của bạn một cách bất hợp pháp, bạn cũng có quyền khiếu nại với cơ quan giám sát bảo vệ dữ liệu địa phương của mình. Bạn có thể tìm thấy chi tiết liên hệ của họ tại đây: http://ec.europa.eu/justice/data- protection / body / Authority / index_en.htm.
Thông tin tài khoản
Nếu bạn muốn xem lại hoặc thay đổi thông tin trong tài khoản hoặc chấm dứt tài khoản của mình bất kỳ lúc nào, bạn có thể:
Liên hệ với chúng tôi bằng cách sử dụng thông tin liên hệ được cung cấp.

Theo yêu cầu chấm dứt tài khoản của bạn, chúng tôi sẽ hủy kích hoạt hoặc xóa tài khoản và thông tin của bạn khỏi cơ sở dữ liệu đang hoạt động của chúng tôi. Tuy nhiên, một số thông tin của tôi được giữ lại trong hồ sơ của chúng tôi để ngăn chặn gian lận, khắc phục sự cố, hỗ trợ bất kỳ cuộc điều tra nào, thực thi Điều khoản Sử dụng của chúng tôi và / hoặc tuân thủ các yêu cầu pháp lý.
Cookie và các công nghệ tương tự: Hầu hết các trình duyệt Web được thiết lập để chấp nhận cookie theo mặc định. Nếu muốn, bạn thường có thể chọn cài đặt trình duyệt của mình để xóa cookie và từ chối cookie. Nếu bạn chọn xóa cookie hoặc từ chối cookie, điều này có thể ảnh hưởng đến một số tính năng hoặc dịch vụ nhất định của Trang web hoặc Ứng dụng của chúng tôi. Để chọn không tham gia quảng cáo dựa trên sở thích của các nhà quảng cáo trên Trang web hoặc Ứng dụng của chúng tôi, hãy truy cập http://www.aboutads.info/choices/.

Chọn không tham gia tiếp thị qua email: Bạn có thể hủy đăng ký khỏi danh sách email tiếp thị của chúng tôi bất kỳ lúc nào bằng cách nhấp vào liên kết hủy đăng ký trong email mà chúng tôi gửi hoặc bằng cách liên hệ với chúng tôi bằng các chi tiết được cung cấp bên dưới. Sau đó, bạn sẽ bị xóa khỏi danh sách email tiếp thị - tuy nhiên, chúng tôi vẫn cần gửi cho bạn các email liên quan đến dịch vụ cần thiết cho việc quản lý và sử dụng tài khoản của bạn. Nếu không, nếu không, bạn có thể:

Liên hệ với chúng tôi bằng cách sử dụng thông tin liên hệ được cung cấp.

10. ĐIỀU KHIỂN CÁC TÍNH NĂNG KHÔNG THEO DÕI

Hầu hết các trình duyệt web và một số hệ điều hành di động và ứng dụng di động bao gồm tính năng Không theo dõi ("DNT") hoặc cài đặt mà bạn có thể kích hoạt để báo hiệu tùy chọn bảo mật của mình không để dữ liệu về các hoạt động duyệt web trực tuyến của bạn bị giám sát và thu thập. Chưa có tiêu chuẩn công nghệ thống nhất để nhận biết và triển khai tín hiệu DNT đã được hoàn thiện. Do đó, chúng tôi hiện không phản hồi các tín hiệu trình duyệt DNT hoặc bất kỳ cơ chế nào khác tự động thông báo lựa chọn của bạn để không bị theo dõi trực tuyến. Nếu tiêu chuẩn theo dõi trực tuyến được thông qua mà chúng tôi phải tuân theo trong tương lai, chúng tôi sẽ thông báo cho bạn về thông lệ đó trong phiên bản sửa đổi của Chính sách quyền riêng tư này.

11. DÂN CƯ CALIFORNIA CÓ CÁC QUYỀN RIÊNG TƯ CỤ THỂ KHÔNG?

Tóm lại: Có, nếu bạn là cư dân của California, bạn được cấp các quyền cụ thể liên quan đến quyền truy cập thông tin cá nhân của bạn.Bộ luật Dân sự California Mục 1798.83, còn được gọi là luật "Shine The Light", cho phép người dùng của chúng tôi là cư dân California yêu cầu và nhận từ chúng tôi, mỗi năm một lần và miễn phí thông tin về các loại thông tin cá nhân (nếu có) chúng tôi tiết lộ cho các bên thứ ba vì mục đích tiếp thị trực tiếp và tên và địa chỉ của tất cả các bên thứ ba mà chúng tôi đã chia sẻ thông tin cá nhân trong năm dương lịch ngay trước đó. Nếu bạn là cư dân California và muốn đưa ra yêu cầu như vậy, vui lòng gửi yêu cầu của bạn bằng văn bản cho chúng tôi bằng cách sử dụng thông tin liên hệ được cung cấp bên dưới.Nếu bạn dưới 18 tuổi, cư trú tại California và có tài khoản đã đăng ký với Trang web hoặc Ứng dụng, bạn có quyền yêu cầu xóa dữ liệu không mong muốn mà bạn đăng công khai trên Trang web hoặc Ứng dụng. Để yêu cầu xóa những dữ liệu đó, vui lòng liên hệ với chúng tôi bằng cách sử dụng thông tin liên hệ được cung cấp bên dưới và bao gồm địa chỉ email được liên kết với tài khoản của bạn và tuyên bố rằng bạn cư trú ở California. Chúng tôi sẽ đảm bảo dữ liệu không được hiển thị công khai trên các Trang web hoặc Ứng dụng, nhưng xin lưu ý rằng dữ liệu có thể không bị xóa hoàn toàn hoặc toàn diện khỏi tất cả các hệ thống của chúng tôi.

12. CHÚNG TÔI CÓ CẬP NHẬT CHÍNH SÁCH NÀY KHÔNG?

Tóm lại: Có, chúng tôi sẽ cập nhật chính sách này khi cần thiết để tuân thủ các luật có liên quan. Chúng tôi có thể cập nhật chính sách bảo mật này theo thời gian. Phiên bản cập nhật sẽ được chỉ định bằng ngày cập nhật "Đã sửa đổi" và phiên bản cập nhật sẽ có hiệu lực ngay khi có thể truy cập được. Nếu chúng tôi thực hiện những thay đổi quan trọng đối với chính sách bảo mật này, chúng tôi có thể thông báo cho bạn bằng cách đăng thông báo nổi bật về những thay đổi đó hoặc bằng cách gửi trực tiếp cho bạn thông báo. Chúng tôi khuyến khích bạn xem lại chính sách bảo mật này thường xuyên để được thông báo về cách chúng tôi đang bảo vệ thông tin của bạn.13. BẠN CÓ THỂ LIÊN HỆ VỚI CHÚNG TÔI VỀ CHÍNH SÁCH NÀY NHƯ THẾ NÀO?Nếu bạn có câu hỏi hoặc nhận xét về chính sách này, bạn có thể liên hệ với Nhân viên Bảo vệ Dữ liệu (DPO) của chúng tôi, Andrii Sydorchuk, qua email tại info@astrideducation.com hoặc qua đường bưu điện tới:

Astrid Education AB
Andrii Sydorchuk
Norrlandsgatan 12,
Stockholm, Sweden 112 46

LÀM THẾ NÀO ĐỂ BẠN CÓ THỂ XEM LẠI, CẬP NHẬT HOẶC XÓA DỮ LIỆU CHÚNG TÔI THU THẬP TỪ BẠN?Dựa trên luật hiện hành của quốc gia bạn, bạn có thể có quyền yêu cầu quyền truy cập vào thông tin cá nhân mà chúng tôi thu thập từ bạn, thay đổi thông tin đó hoặc xóa thông tin đó trong một số trường hợp. Để yêu cầu xem xét, cập nhật hoặc xóa thông tin cá nhân của bạn, vui lòng truy cập: https://www.astrideducation.com/contact. Chúng tôi sẽ đáp ứng yêu cầu của bạn trong vòng 30 ngày.

कुन डेटा सङ्कलन गरिन्छ र कसरी प्रयोग गरिन्छ?

व्यक्तिगत जानकारी: तपाइँको नाम र ईमेल एक खाता बनाउन को लागी आवश्यक छ। यदि तपाइँ तपाइँको गुगल खाता को उपयोग गर्न छनौट गर्नुहुन्छ, हामी यो जानकारी त्यहाँ बाट स सङ्कलन गर्नुहोस्क लन गर्दछौं। हामी पनि प्रमाणीकरण उद्देश्य को लागी पासवर्ड जस्तै प्रमाणीकरण जानकारी स सङ्कलन गर्नुहोस््कलन गर्नेछौं।
शिक्षण र सिकाउने: हामी स सङ्कलन गर्नुहोस््कलन डाटा सीधै शिक्षण र शिक्षा संग सम्बन्धित छ। विद्यार्थीहरु को लागी, हामी व्यक्तिगत शिक्षा लक्ष्यहरु, कथाहरु र असाइनमेन्ट को संख्या र समझ/प्रवाह/उच्चारण मा संख्या स सङ्कलन गर्नुहोस््कलन। हाम्रो मेशिन लर्निंग एल्गोरिदम दर्जी र प्रयोगकर्ता को आवश्यकताहरु अनुरूप सामग्री निजीकृत गर्न को लागी यो डाटा को उपयोग गर्नुहोस्। शिक्षकहरु को लागी, हामी उनीहरुको कक्षाहरु को बारे मा डाटा स सङ्कलन गर्नुहोस््कलन गर्न को लागी उनीहरुको प्रगति ट्र्याक गर्न र उपयोगी अंतर्दृष्टि प्रदान गर्न को लागी। अन्तमा, हामी शिक्षकहरु र विद्यार्थीहरु संग सम्बन्धित स्कूलहरु को बारे मा जानकारी स सङ्कलन गर्नुहोस््कलन।
उपकरण प्रदर्शन: हामी यस्तो उपकरण तपाइँ प्रयोग गरीरहनुभएको छ, प्रणाली सफ्टवेयर संस्करण र अनुप्रयोग संस्करण तपाइँ हाल प्रयोग गरीरहनुभएको छ। यो डाटा बग र मुद्दाहरु को रिपोर्ट गर्न को लागी प्रयोग गरीन्छ, प्रयोगकर्ता अनुभव सुधार गर्न मद्दत।
हामी गर्दैनौं: तेस्रो पक्षहरुलाई तपाइँको डाटा/जानकारी बेच्नुहोस्, न त बोल्ने र पढ्ने अभ्यास को बाहेक कुनै पनि उद्देश्य को लागी तपाइँको उपकरण को माइक्रोफोन अनुमति को उपयोग गर्नुहोस्।अधिक जानकारी को लागी, तल हाम्रो "गोपनीयता नीति" पढ्नुहोस्।
एस्ट्रिडको अस्वीकरण अस्वीकरणअन्तिम अपडेट मार्च १०, २०२१अस्वीकरणअस्ट्रिड शिक्षा एबी ("हामी," "हामी" वा "हामी") हामीलाई ") साइट द्वारा प्रदान गरिएकोhttps://www.astrideducation.com (" साइट ") र हाम्रो मोबाइल आवेदन मात्र सामान्य जानकारी उद्देश्य को लागी हो। हाम्रो वेबसाइट र मोबाइल अनुप्रयोगहरु मा सबै जानकारी राम्रो विश्वास मा प्रदान गरीएको छ, तर हामी कुनै प्रतिनिधित्व वा वारेन्टी कुनै व्यक्त, व्यक्त वा निहित। मोबाइल अनुप्रयोगहरु।कुनै वितरण को अनुसरण गर्दै, हाम्रो गोपनीय साइट वा एपीपी को उपयोग गरेर कुनैपनि विफलता वा क्षति को लागी हामी तपाइँको कुनै पनि दायित्व छ हाम्रो वेबसाइट र वेबसाईट मा उपलब्ध छ। हाम्रो वेबसाइट र मोबाइल आवेदन र तपाइँको विश्वसनीयता को उपयोग हाम्रो वेबसाईट र मोबाइल एपीपी मा कुनै पनि जानकारी मा तपाइँको आफ्नै जोखिम मा छ।व्यावसायिक अस्वीकरणसाइट गर्न सक्दैन र शैक्षिक सल्लाह समावेश गर्दैन। शैक्षिक जानकारी सामान्य शैक्षिक र सूचनात्मक उद्देश्य को लागी मात्र प्रदान गरीन्छ र पेशेवर सल्लाह को लागी एक विकल्प छैन। तेसैले, यस्तो जानकारी को आधार मा कुनै पनि कार्य गर्नु भन्दा पहिले, हामी तपाइँलाई उपयुक्त पेशेवरहरु लाई परामर्श गर्न को लागी प्रोत्साहित गर्दछौं। हामी शैक्षिक सल्लाह को कुनै पनी प्रदान गर्दैनौं। यस साइट वा हाम्रो मोबाइल अनुप्रयोग मा उपलब्ध कुनै पनि जानकारी को उपयोग वा विश्वसनीयता तपाइँको आफ्नै जोखिम हो।परीक्षण अस्वीकरणसाइट हाम्रो उत्पादनहरु र/वा सेवाहरु को प्रयोगकर्ता प्रशंसापत्र हुन सक्छ। यी प्रशंसापत्र वास्तविक अनुभवहरु र ती प्रयोगकर्ताहरु को राय प्रतिबिम्बित। जे होस्, अनुभव ती विशेष प्रयोगकर्ताहरु को लागी व्यक्तिगत हो र जरूरी हाम्रा उत्पादनहरु र/वा सेवाहरु को सबै प्रयोगकर्ताहरु को प्रतिनिधि हुन सक्दैन।प्रयोग कोअन्तिम अपडेट मार्च १०, २०२१ कोशर्तहरु संग सहमतिशर्तहरुयी प्रयोग को शर्तहरु एक कानूनी रूप मा बाध्यकारी सम्झौता को गठन गर्न को लागी तपाइँ वा व्यक्तिगत रुपमा वा एक इकाई को तर्फ बाट संगठन। ("तपाइँ") र Astrid शिक्षा AB, व्यापार गर्दै Astrid ("Astrid", "हामी", "हामी" वा "हाम्रो") को रूपमा, तपाइँको पहुँच को लागी र https://www.astrideducation.com वेबसाइट र संचार, संचार च्यानल, मोबाइल को कुनै अन्य रूप को उपयोग को सम्बन्ध मा। वेबसाइट वा मोबाइल आवेदन संग सम्बन्धित, संग सम्बन्धित वा अन्यथा यो संग जोडिएको। (सामूहिक, "स्थान")। तपाइँ सहमत हुनुहुन्छ कि वेबसाइट को उपयोग गरेर, तपाइँ पढ्नुभयो, बुझ्नुभयो र प्रयोग को शर्तहरु को सबै द्वारा बाध्य हुन सहमत हुनुहुन्छ। यदि तपाइँ यी सबै उपयोग को शर्तहरु संग सहमत हुनुहुन्न भने, तपाइँ साइट को उपयोग गर्न को लागी स्पष्ट रूप मा प्रतिबन्धित हुनुहुन्छ र तपाइँ तुरुन्तै उपयोग रोक्नु पर्छ।अतिरिक्त नियम र शर्तहरु वा कागजातहरु कि समय समयमा वेबसाइट मा पोस्ट गर्न सकिन्छ स्पष्ट रूप बाट यहाँ सन्दर्भ द्वारा शामिल गरीएको छ। हामी अधिकार सुरक्षित गर्दछौं, हाम्रो पूर्ण विवेक मा, कुनै पनी समय र कुनै पनि कारण को लागी उपयोग को यी शर्तहरु मा परिवर्तन वा समायोजन गर्न को लागी। हामी तपाइँलाई प्रयोग को यी शर्तहरु को "अन्तिम अपडेट" मिति अपडेट गरेर कुनै पनी परिवर्तन को बारे मा सूचित गर्नेछौं र तपाइँ विशेष गरी प्रत्येक यस्तो परिवर्तन को बारे मा सूचित गर्न को लागी कुनै अधिकार माफी दिनुहुन्छ। यो तपाइँको जिम्मेवारी छ समय समयमा उपयोग को यी शर्तहरु लाई मिति सम्म राख्न को लागी समीक्षा गर्नुहोस्। तपाइँ अनुपालन गर्नुहुनेछ, र तपाइँलाई सूचित गरीएको छ, र स्वीकार गरीएको छ, वेबसाइट को तपाइँको निरन्तर प्रयोग द्वारा कुनै पनी संशोधित उपयोग को शर्तहरु मा परिवर्तन को मिति पछि यस्तो संशोधित उपयोग को शर्तहरु अनुमोदित भएको छ। पोस्ट।वेबसाइट मा उपलब्ध गराईएको जानकारी वितरण वा उपयोग को लागी कुनै पनी अधिकार क्षेत्र वा देश मा कुनै पनी व्यक्ति वा संस्था को लागी प्रयोग गरीएको छैन जहाँ यस्तो वितरण वा प्रयोग कानून को विपरीत हुनेछ। तदनुसार, जो अन्य स्थानहरु बाट वेबसाइट को उपयोग गर्न छनौट गर्छन् उनीहरु आफ्नै पहल मा गर्छन् र स्थानीय कानून को अनुपालन को लागी मात्र जिम्मेवार छन्, यदि र हद सम्म स्थानीय कानून लागू गर्न को लागी।साइट विशिष्ट उद्योग नियमहरु (स्वास्थ्य बीमा पोर्टेबिलिटी र उत्तरदायित्व अधिनियम (HIPAA), संघीय सूचना गोपनीयता ब्यबस्थापन अधिनियम (FISMA), आदि) संग पालन गर्न को लागी अनुरूप छैन, त्यसैले यदि यो वेबसाइट को उपयोग गरीरहेको छ। तपाइँ वेबसाइट को एक तरीका मा प्रयोग गर्न सक्नुहुन्न कि Gramm-Leach-Bliley अधिनियम (GLBA) को उल्लंघन गर्दछ।साइट प्रयोगकर्ताहरु 13 वर्ष र पुराना को लागी लक्षित छ। सबै  प्रयोगकर्ताहरु जो क्षेत्राधिकार मा नाबालिग छन् जसमा उनीहरु बस्छन् (सामान्यतया १ age बर्ष मुनिका) लाई अनुमति प्राप्त गर्नु पर्छ र सीधै उनीहरुको अभिभावक वा अभिभावक द्वारा साइट को उपयोग गर्न को लागी पर्यवेक्षण गरिनु पर्छ। यदि तपाइँ एक नाबालिग हुनुहुन्छ, तपाइँ तपाइँको आमा बुबा वा अभिभावक पढ्नु पर्छ र तपाइँ वेबसाइट को उपयोग गर्नु अघि उपयोग को यी शर्तहरु संग सहमत हुनु पर्छ।बौद्धिक सम्पत्तिअन्यथा निर्दिष्ट नभएसम्म, साइट हामी र सबै स्रोत कोड, डाटाबेस, प्रकार्यहरु, सफ्टवेयर, वेब पेज डिजाइन, अडियो, भिडियो, पाठ को विशेष सम्पत्ति हो, वेबसाइट मा पाठ, फोटो र ग्राफिक्स (सामूहिक रूप मा, "सामग्री" ) र ट्रेडमार्क, सेवा चिह्न र लोगो निहित ("ट्रेडमार्क") स्वामित्व वा नियन्त्रण वा हाम्रो द्वारा इजाजतपत्र। अन्तर्राष्ट्रिय प्रतिलिपि अधिकार कानून, र अन्तर्राष्ट्रिय सम्मेलनहरु। सामग्री र वेबसाइट "AS IS" मा प्रदान गरीएको तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी को लागी हो र मात्र प्रयोग गर्नुहोस्। यी प्रयोग को शर्तहरु मा स्पष्ट रूप मा प्रदान को रूप मा बाहेक, साइट को कुनै भाग र कुनै सामग्री वा ट्रेडमार्क प्रतिलिपि गर्न सकिदैन, पुन: उत्पादन, एकत्रित, पुन: प्रकाशित, अपलोड, पोस्ट, सार्वजनिक रूपमा प्रदर्शन, इन्कोड, अनुवाद, प्रसारण, वितरण, बिक्री, इजाजतपत्र वा अन्यथा कुनै पनि व्यावसायिक उद्देश्य को लागी शोषण, हाम्रो एक्सप्रेस पूर्व लिखित अनुमति बिना।
बशर्ते कि तपाइँ साइट को उपयोग को लागी योग्य हुनुहुन्छ, तपाइँ साइट को उपयोग र उपयोग गर्न को लागी एक सीमित इजाजतपत्र प्रदान गरीरहनुभएको छ वा सामग्री को कुनै भाग को प्रतिलिपिहरु डाउनलोड वा प्रिन्ट गर्न को लागी तपाइँ अधिकार प्राप्त गर्नुभएको छ। पहुँच तपाइँको व्यक्तिगत, गैर को लागी मान्य छ। व्यावसायिक उपयोग मात्र। हामी सबै अधिकार सुरक्षित रूप मा तपाइँ मा र वेबसाइट, सामग्री र ट्रेडमार्क को लागी प्रदान गरीएको आरक्षित छैन।प्रयोगकर्ता प्रतिनिधिवेबसाइट को उपयोग गरेर, तपाइँ प्रतिनिधित्व गर्नुहुन्छ र वारेन्टी दिनुहुन्छ कि: (१) तपाइँ पेस गर्नुभएको सबै दर्ता जानकारी सही, सही, वर्तमान र पूरा हुनेछ; (२) तपाइँ यस्तो जानकारी को शुद्धता कायम राख्नुहुनेछ र तुरुन्तै आवश्यक को रूप मा यस्तो दर्ता जानकारी अपडेट गर्नुहोस्; (3) तपाइँसँग पूर्ण कानूनी क्षमता छ र तपाइँ यी प्रयोग को शर्तहरु लाई पालन गर्न सहमत हुनुहुन्छ; (४) तपाइँ १३ बर्ष भन्दा कम उमेरको हुनुहुन्न; (५) तपाइँ क्षेत्राधिकार मा एक नाबालिग हुनुहुन्न जसमा तपाइँ बस्नुहुन्छ, वा यदि तपाइँ एक नाबालिग हुनुहुन्छ, तपाइँ साइट को उपयोग गर्न को लागी आमाबाबुको अनुमति प्राप्त गर्नुभयो; (6) तपाइँ स्वचालित वा गैर-मानव माध्यम बाट वेबसाइट को उपयोग गर्नुहुन्न, चाहे बट्स, स्क्रिप्ट वा अन्यथा मार्फत; (7) तपाइँ कुनै पनि अवैध वा अनधिकृत उद्देश्य को लागी वेबसाइट को उपयोग गर्नुहुन्न; र ()) वेबसाइट को तपाइँको उपयोग कुनै पनी लागू कानून वा विनियमन को उल्ल्घन गर्दैन। यदि तपाइँ असत्य, गलत,कुनै जानकारी प्रदान गर्नुहुन्छवर्तमान, वा अपूर्ण, हामी तपाइँको खाता निलम्बन वा समाप्त गर्ने र तपाइँको खाता को कुनै पनि र सबै उपयोग लाई अस्वीकार गर्ने अधिकार सुरक्षित राख्छौं। वेबसाइट को वर्तमान वा भविष्य को उपयोग (वा यसको कुनै भाग )।प्रतिबन्धित गतिविधिहरुतपाइँ वेबसाइट को उपयोग वा कुनै अन्य उद्देश्य को लागी जसको लागी हामी वेबसाइट उपलब्ध गराउन को लागी उपयोग गर्न सक्दैनौं। साइट विशेष गरी समर्थन वा हाम्रो द्वारा अनुमोदित ती बाहेक कुनै पनि व्यावसायिक प्रयासहरु को सम्बन्ध मा प्रयोग गर्न सकिदैन।वेबसाइट को एक प्रयोगकर्ता को रूप मा, तपाइँ सहमत हुनुहुन्न:१. व्यवस्थित रूपमा डाटा वा अन्य सामग्री बनाउन वा संकलन गर्न को लागी, प्रत्यक्ष वा अप्रत्यक्ष, एक संग्रह, संकलन, अनुवाद, डाटाबेस वा निर्देशिका हाम्रो लिखित अनुमति बिना प्राप्त गर्नुहोस्।२. घोटाला, धोका वा हामीलाई र अन्य प्रयोगकर्ताहरुलाई भ्रामक, विशेष गरी कुनै पनी प्रयोगकर्ता खाता जस्तै संवेदनशील खाता जानकारी सिक्न को लागी प्रयासमा।3. बाधा, असक्षम, वा अन्यथा वेबसाइट को सुरक्षा सम्बन्धी सुविधाहरु संग हस्तक्षेप, सुविधाहरु लाई रोक्न वा कुनै सामग्री को उपयोग वा पुनरुत्पादन प्रतिबन्धित वा वेबसाइट को उपयोग को सम्बन्ध मा प्रतिबन्ध लागू गर्ने सहित र/वा निहित सामग्री त्यसमा।४. हाम्रो बिचार मा, हामी र/वा वेबसाइट राय हानिकारक, हानिकारक वा हानिकारक, बाट बिगार्ने कि राय छ।५. वेबसाइट बाट प्राप्त कुनै पनि जानकारी को दुरूपयोग, दुरुपयोग वा अरुलाई हानी गर्न को लागी प्रयोग गर्नुहोस्।6. हाम्रो समर्थन सेवाहरुको दुरुपयोग वा दुरुपयोग वा दुर्व्यवहार को एक गलत रिपोर्ट पेश गर्नुहोस्।7. कुनै पनी लागू कानून वा विनियमन संग असंगत तरिका मा वेबसाइट को उपयोग गर्नुहोस्।8. विज्ञापन वा सामान र सेवाहरु बेच्न को लागी प्रस्ताव गर्न को लागी वेबसाइट को उपयोग गर्नुहोस्।9. अनधिकृत फ्रेमिंग वा साइट को लिंक मा संलग्न।१०. अपलोड वा प्रसारण (वा अपलोड वा प्रसारण को प्रयास)भाइरस, ट्रोजन घोडा वा अन्य सामग्री, क्यापिटल अक्षरहरु को अत्यधिक उपयोग सहित र स्प्यामिंग (दोहोरिने पाठ को लगातार पोस्टिंग)), कुनै पनी पार्टी को अवरुद्ध उपयोग र साइट को आनन्द संग हस्तक्षेप, वा परिमार्जन, क्षति, बाधा, परिवर्तन, वा अन्यथा उपयोग, सुविधाहरु, कार्यक्षमता, वा साइट को संचालन,संग हस्तक्षेप  वा साइट मर्मत।११. प्रणाली को कुनै पनि स्वचालित उपयोग मा संलग्न, जस्तै स्क्रिप्ट को उपयोग टिप्पणी वा सन्देश पठाउन को लागी, वा कुनै डाटा खनन र खनन उपकरण, रोबोट वा समान डाटा संग्रह र निकासी उपकरण को उपयोग गरीरहेको छ। 12. कुनै पनि सामग्री बाट प्रतिलिपि अधिकार वा अन्य स्वामित्व सूचनाहरु हटाउनुहोस्।13. अर्को प्रयोगकर्ता वा व्यक्तिको प्रतिरूपण गर्ने वा अर्को प्रयोगकर्ताको प्रयोगकर्ता नाम प्रयोग गर्ने प्रयास।14. बेच्नुहोस् वा तपाइँको रेकर्ड स्थानान्तरण गर्नुहोस्।१५. अपलोड वा प्रसारण (वा अपलोड वा प्रसारण को प्रयास) कुनै पनी एक निष्क्रिय वा सक्रिय सूचना संग्रह वा प्रसारण संयन्त्र को रूप मा कार्य गर्दछ, बिना सीमा, संचार ढाँचाहरु दृश्य ग्राफिक्स ("gifs"), १ × १ पिक्सेल, वेब बग, कुकीज वा अन्य समान यन्त्रहरु (कहिले काहिँ "स्पाइवेयर" वा "निष्क्रिय संग्रह संयन्त्र" वा "पीसीएम" को रूपमा उल्लेख गरिएको छ)।१.. हस्तक्षेप, बाधा वा वेबसाइट वा सञ्जाल वा वेबसाइट संग जोडिएको सेवाहरु मा अनावश्यक बोझ राख्न।१.. हैरान, रिसाउनु, धम्की वा धम्की हाम्रा कुनै कर्मचारी वा एजेन्टहरु तपाइँलाई उपलब्ध वेबसाइट को कुनै भाग बनाउन मा संलग्न। १.. साइट, वा यसको कुनै भाग को उपयोग रोक्न वा प्रतिबन्धित गर्न को लागी बनाईएको कुनै पनि साइट को उपाय बाईपास को प्रयास। १।। वेबसाइट को सफ्टवेयर को प्रतिलिपि वा अनुकूलन, सहित तर फ्लैश, PHP, HTML, जाभास्क्रिप्ट वा अन्य कोड सम्म सीमित छैन।२०. विघटन, विघटित, छुट्याउन वा इन्जीनियर उल्टो कुनै सफ्टवेयर समावेश वा कुनै पनी वेबसाइट को हिस्सा गठन मा।२१. बाहेक एक मानक खोज इन्जिन वा इन्टरनेट ब्राउजर को उपयोग को नतिजा हुन सक्छ, प्रयोग, प्रक्षेपण, विकास वा कुनै सीमा बिना, कुनै पनी क्रलर, रोबोट, धोखाधडी उपयोगिता, स्क्यानर वा अफलाइन पाठक वेबसाइट पहुँच गर्ने कुनै पनि स्वचालित प्रणाली, वितरण। , वा कुनै अनधिकृत स्क्रिप्ट वा अन्य सफ्टवेयर को उपयोग वा शुरूवात गर्दछ।२२. एक क्रय एजेन्ट वा क्रय एजेन्ट को उपयोग वेबसाइट मा खरिद गर्न को लागी।२३. वेबसाइट को कुनै अनधिकृत उपयोग, प्रयोगकर्ता नाम र/वा इमेल ठेगानाहरु लाई इलेक्ट्रोनिक माध्यम बाट वा अन्य माध्यमहरु बाट अवांछित ईमेल पठाउने उद्देश्य को लागी अनुरोध गर्नुहोस्।24. हामी संग प्रतिस्पर्धा गर्न को लागी कुनै पनी प्रयास को भाग को रूप मा साइट को उपयोग गर्नुहोस्, वा कुनै पनि व्यावसायिक उद्यम वा राजस्व उत्पन्न गर्ने प्रयास को लागी साइट र/वा सामग्री को उपयोग गर्नुहोस्।
योगदान सिर्जना प्रयोगकर्ताहरुसाइट प्रयोगकर्ताहरुलाई पेस गर्न वा सामग्री पोस्ट गर्न सोध्दैन। हामी तपाइँलाई अवसर प्रदान गर्न सक्छौं, पेस, पोस्ट, प्रदर्शन,प्रसारण, प्रदर्शन, प्रकाशन, वितरण वा प्रसारण सामग्री वा सामग्री हामीलाई वा साइट मा, सहित, बिना सीमा, पाठ मा शब्द, लेख, भिडियो, अडियो, फोटो, ग्राफिक्स, टिप्पणी, सुझाव, वा अन्य व्यक्तिगत जानकारी वा सामग्री (सामूहिक, "योगदान")। योगदान वेबसाइट को अन्य प्रयोगकर्ताहरु र तेस्रो पक्ष वेबसाइटहरु को माध्यम बाट हेर्न सकिन्छ। तेसैले, तपाइँ पठाइएको कुनै पनि योगदान वेबसाइट को गोपनीयता नीति अनुसार संभाल्न सकिन्छ। जब तपाइँ सिर्जना वा अन्यथा उपलब्ध कुनै योगदान, तपाइँ एतद्द्वारा प्रतिनिधित्व र वारेन्टी दिनुहुन्छ कि:१. सिर्जना, वितरण, प्रसारण, सार्वजनिक प्रदर्शन वा प्रदर्शन र पहुँच, डाउनलोड वा तपाइँको योगदान को नक्कल र स्वामित्व अधिकार को उल्लंघन गर्दैनन्, तर सहित प्रतिलिपि अधिकार, पेटेन्ट, ट्रेडमार्क, व्यापार गोप्य, वा कुनै तेस्रो पक्ष को नैतिक अधिकार सम्म सीमित छैन।२. तपाइँ सृष्टिकर्ता र मालिक हुनुहुन्छ वा आवश्यक लाइसेन्स, अधिकार, सहमति, रिलीज र अनुमति र उपयोग गर्न को लागी हामीलाई अनुमति छ, वेबसाइट र वेबसाइट को अन्य प्रयोगकर्ताहरु लाई प्रयोग गर्न को लागी वेबसाइट र यी शर्तहरु द्वारा बनाईएको कुनै पनी तरीकाले तपाइँको योगदान बन्द गर्नुहोस्। उपयोग को।३. तपाइँसँग लिखित सहमति, खुलासा, र/वा तपाइँको योगदान मा प्रत्येक र प्रत्येक पहिचान योग्य व्यक्तिको नाम वा प्रत्येक र प्रत्येक व्यक्ति को समान छवि को उपयोग गर्न को लागी अनुमति छ जसको यस्तो पहिचानकर्ता कुनै पनी तरीकाले तपाइँको योगदान को समावेश र उपयोग को लागी सक्षम छ। वेबसाइट र प्रयोग को यी शर्तहरु द्वारा विचार।४. तपाइँको योगदान गलत, गलत वा भ्रामक छैन। ५. तपाइँको योगदान अवांछित वा अनधिकृत विज्ञापन, प्रचार सामग्री, पिरामिड योजनाहरु, चेन लेटर, स्प्याम, मास मेलिंग वा बिन्ती को अन्य रूपहरु हुनु हुँदैन।Your. तपाइँको योगदान अश्लील, अशिष्ट, अश्लील, फोहोर, हिंसक, उत्पीडन, अपमानजनक, निन्दनीय वा अन्यथा आपत्तिजनक (हाम्रो विवेकमा) हुनु हुँदैन।7. तपाइँको योगदान ठट्टा, नक्कल, अपमान, धम्की वा कसैलाई दुर्व्यवहार गर्दैन।8. तपाइँको योगदान को उपयोग गर्न को लागी कुनै पनी अन्य व्यक्तिलाई उत्पीडन वा धम्की (ती सर्तहरु को कानूनी अर्थ भित्र) र एक विशेष व्यक्ति वा मानिसहरु को वर्ग को विरुद्ध हिंसा भड्काउन को लागी हुन सक्दैन।9. तपाइँको योगदान कुनै लागू कानून, नियम वा नियम को उल्ल्घन गर्दैन।१०. तपाइँको योगदान कुनै तेस्रो पक्ष को गोपनीयता वा प्रचार अधिकार को उल्लंघन गर्दैन।११. तपाईंको योगदानमा कुनै पनि सामग्री समावेश छैन जुन १ 18 बर्ष भन्दा कम उमेर को कसै बाट व्यक्तिगत जानकारी माग्दछ वा १ or बर्ष भन्दा कम उमेरका लाई यौन वा हिंसात्मक तरीकाले शोषण गर्दछ।१२. तपाईंको योगदानले बाल पोर्नोग्राफी सम्बन्धी कुनै लागू कानूनको उल्ल्घन गर्दैन वा नाबालिगहरुको स्वास्थ्य वा भलाईको रक्षा गर्नको लागी हो।१३. तपाईंको योगदानमाकुनै अपमानजनक टिप्पणीहरु सामेल हुनुहुँदैनजात, राष्ट्रिय मूल, लि gender्ग, यौन प्राथमिकता वा शारीरिक अशक्तता सम्बन्धी। १४. तपाइँको योगदान उल्लing्घन गर्ने सामग्री, यी प्रयोग को शर्तहरु को कुनै प्रावधान, वा कुनै लागू कानून वा विनियमन को लागी लि link्क गर्दैन।माथिको उल्ल violation्घन मा वेबसाइट को कुनै पनी उपयोग को उपयोग को शर्तहरु को उल्ल्घन गर्दछ र वेबसाइट को उपयोग को अधिकार को समाप्ति वा निलम्बन मा परिणाम हुन सक्छ।योगदान इजाजतपत्रतपाइँ र वेबसाइट सहमत हुनुहुन्छ कि हामी पहुँच, भण्डारण, प्रक्रिया र तपाइँ कुनै पनि जानकारी र व्यक्तिगत डेटा तपाइँ यस गोपनीयता नीति को शर्तहरु अनुसार प्रदान गर्न को लागी उपयोग गर्न सक्नुहुन्छ। र तपाइँको छनौट (सेटिंग्स सहित)।
सुझाव वा वेबसाइट को बारे मा अन्य प्रतिक्रिया पेस गरेर, तपाइँ सहमत हुनुहुन्छ कि हामी प्रयोग गर्न सक्छौं र तपाइँलाई तिर्नु बिना कुनै पनि उद्देश्य को लागी यस्तो प्रतिक्रिया साझा गर्न सक्नुहुन्छ।
हामी तपाइँको योगदान को लागी कुनै स्वामित्व अधिकार दावी गर्दैनौं। तपाइँ तपाइँको सबै योगदान र कुनै पनि बौद्धिक सम्पत्ति वा तपाइँको योगदान को सम्बन्ध मा अन्य स्वामित्व अधिकार को पूर्ण स्वामित्व कायम राख्नुहुन्छ। हामी साइट को कुनै पनि क्षेत्र मा तपाइँ द्वारा प्रदान गरीएको तपाइँको योगदान मा कुनै कथन वा प्रतिनिधित्व को लागी उत्तरदायी छैन। तपाइँ मात्र तपाइँको वेबसाइट को लागी योगदान को लागी जिम्मेवार हुनुहुन्छ र तपाइँ स्पष्ट रूपमा हामीलाई कुनै पनि र सबै दायित्व बाट छुटकारा दिन र उनीहरु बिरुद्ध कुनै कानूनी कारबाही गर्न बाट सहमत हुनुहुन्छ। म तपाइँको योगदान संग सम्बन्धित छु।मोबाइल आवेदनइजाजतपत्र इजाजतपत्र को उपयोगयदि तपाइँ एक मोबाइल आवेदन को माध्यम बाट वेबसाइट पहुँच गर्नुहुन्छ, हामी तपाइँलाई एक रद्द गर्न को लागी, गैर-अनन्य, गैर-स्थानान्तरण योग्य, स्थापित गर्न को लागी इजाजतपत्र र वायरलेस इलेक्ट्रोनिक उपकरणहरुमा मोबाइल अनुप्रयोग को उपयोग गर्न को लागी तपाइँको स्वामित्व वा नियन्त्रण, र पहुँच र मोबाइल उपकरण को उपयोग को शर्तहरु मा निहित मोबाइल आवेदन इजाजतपत्र को शर्तहरु र शर्तहरु अनुसार पुरा तरिकाले यस्तो उपकरणहरुमा मोबाइल आवेदन को उपयोग गरीरहेको छ। तपाइँ नहुन सक्नुहुन्छ: (१) डिकम्पाइल, रिवर्स ईन्जिनियर, डिस्सेम्बल, को स्रोत कोड प्राप्त गर्न को लागी प्रयास वा आवेदन डिकम्पाइल; (२) कुनै परिमार्जन, समायोजन, सुधार, बृद्धि, अनुवाद वा आवेदन बाट व्युत्पन्न काम गर्न; (३) तपाइँको पहुँच वा आवेदन को उपयोग को सम्बन्ध मा कुनै पनि लागू कानून, नियम वा विनियमन को उल्लंघन; (४) हटाउनुहोस्, परिवर्तन गर्नुहोस् वा कुनै स्वामित्व सूचना (कुनै प्रतिलिपि अधिकार वा ट्रेडमार्क नोटिस सहित) हामी वा आवेदन लाइसेन्स द्वारा पोस्ट गरीएको; (५) कुनै राजस्व सृजना गर्ने प्रयास, कर्पोरेट वाणिज्यलागी आवेदन को उपयोग गर्नुहोस् , वा अन्य उद्देश्य को लागी जसको लागी यो डिजाइन वा आशय गरिएको थिएन को; ()) एक नेटवर्क वा अन्य वातावरण मा धेरै उपकरणहरु वा प्रयोगकर्ताहरु लाई पहुँच वा एकै समयमा यो प्रयोग गर्न को लागी अनुमति दिन्छ मा आवेदन प्रदान; ()) एक उत्पादन, सेवा वा सफ्टवेयर बनाउन को लागी आवेदन को उपयोग गर्नुहोस्, प्रत्यक्ष वा अप्रत्यक्ष रूप मा, को लागी वा कुनै पनी आवेदन को लागी विकल्प संग प्रतिस्पर्धा; ()) कुनै पनी वेबसाइट मा स्वचालित प्रश्नहरु पठाउन वा कुनै अवांछित वाणिज्यिक ई-मेल पठाउन को लागी आवेदन को उपयोग गर्नुहोस्; वा ()) कुनै पनि स्वामित्वको जानकारी वा हाम्रो कुनै इन्टरफेस वा हाम्रो अन्य बौद्धिक सम्पत्ती को डिजाइन, विकास, उत्पादन, इजाजतपत्र वा कुनै पनी अनुप्रयोग, गौण, वा उपकरण को साथ अनुप्रयोग को उपयोग गर्न को लागी वितरण मा प्रयोग गर्नुहोस्।एप्पल र एन्ड्रोइड उपकरणहरुनिम्न शर्तहरु लागू हुन्छ जब तपाइँ एप्पल स्टोर वा गूगल प्ले (प्रत्येक एक एक "आवेदन वितरक") बाट वेबसाइट को उपयोग गर्न को लागी प्राप्त एक मोबाइल अनुप्रयोग को उपयोग: (१) हाम्रो मोबाइल आवेदन को लागी दिइएको इजाजतपत्र सीमित छ एक एप्पल आईओएस वा एन्ड्रोइड अपरेटि system सिस्टम उपकरण मा आवेदन को रूप मा लागू गर्न को लागी एक गैर-स्थानान्तरण योग्य इजाजतपत्र, र आवेदन वितरक को सेवा को शर्तहरु मा निर्धारित नियमहरु को अनुसार अनुसार; (२) हामी प्रयोग को शर्तहरु मा निहित मोबाइल आवेदन लाइसेन्स को नियम र शर्तहरु मा निर्दिष्ट अनुसार मोबाइल आवेदन संग सम्बन्धित कुनै पनि रखरखाव र समर्थन सेवाहरु प्रदान गर्न को लागी जिम्मेवार छौं। प्रत्येक आवेदन वितरक मोबाइल आवेदन को सम्बन्ध मा कुनै पनि रखरखाव र समर्थन सेवाहरु प्रदान गर्न कुनै दायित्व अन्तर्गत छ; (३) घटना मा कि एक मोबाइल आवेदन कुनै लागू वारंटी को अधीनमा छैन, तपाइँ लागू गर्न सक्नुहुन्छ एप वितरक र अनुप्रयोग वितरक, तपाइँको नियम र नीतिहरु को अधीन, खरीद मूल्य, यदि कुनै हो, मोबाइल को लागी भुक्तान फिर्ता गर्न सक्नुहुन्छ। आवेदन, र लागू कानून द्वारा अनुमति अधिकतम हद सम्म, अनुप्रयोग वितरक को लागी आवेदन को सम्बन्ध मा कुनै अन्य वारेन्टी दायित्व हुनेछ। (४) तपाइँ प्रतिनिधित्व गर्नुहुन्छ र ग्यारेन्टी दिनुहुन्छ कि (i) तपाइँ यस्तो देशमा बस्नुहुन्न जुन अमेरिकी सरकारको प्रतिबन्धको अधीनमा छ वा अमेरिकी सरकार द्वारा एक "आतंकवादी समर्थक" र (ii)) को रूपमा सूचीबद्ध हुनुहुन्न। निषेधित वा प्रतिबन्धित पार्टीहरु को कुनै पनि अमेरिकी सरकार को सूची; (५) तपाइँ मोबाइल आवेदन को उपयोग गर्दा लागू तेस्रो पक्ष सम्झौताको शर्तहरु संग अनुपालन गर्नु पर्छ, उदाहरण को लागी यदि तपाइँ एक वीओआईपी आवेदन छ, तपाइँ वायरलेस डाटा सेवा सम्झौताको उल्ल not्घन गर्नुहुन्न जब मोबाइल अनुप्रयोग को उपयोग गर्दै; र ()) तपाइँ स्वीकार गर्नुहुन्छ र सहमत हुनुहुन्छ कि एप वितरक मोबाइल अनुप्रयोग इजाजतपत्र को उपयोग को शर्तहरु मा निहित शर्तहरु को एक तेस्रो पक्ष लाभार्थी हो र प्रत्येक अनुप्रयोग वितरक को अधिकार सुरक्षित रहनेछ (र अधिकार स्वीकार गरेको मानिनेछ। )को नियम र सर्तहरु लाई लागू गर्न को लागी योको उपयोग को शर्तहरु मा निहित मोबाइल आवेदन लाइसेन्सएक तेस्रो पक्ष लाभार्थी को रूप मा।सामाजिक सञ्जालवेबसाइट को कार्यक्षमता को भाग को रूप मा, तपाइँलिंकतपाइँको खाता लाई अनलाइन खाताहरु संग तपाइँ तेस्रो पक्ष सेवा प्रदायकहरुगर्न सक्नुहुन्छ(प्रत्येक यस्तो खाता, एक "तेस्रो पक्ष खाता") द्वारा: (१)तपाइँको तेस्रो पक्ष खाता लगइन जानकारी प्रदानमाध्यम बाटस्थान को; वा (२) हामीलाई तपाइँको तेस्रो पक्ष खाता को उपयोग गर्नको लागी, लागू नियम र सर्तहरुसंचालन को लागी अनुमति दिईयोको लागी प्रत्येक तेस्रो पक्ष खाता को तपाइँको उपयोग को। प्रतिनिधित्व रतपाईंआफ्नो तेस्रो पार्टी खाताखुलासा गर्नसही छ किहामीलाईलगिन जानकारीर / वा आफ्नो तेस्रो पार्टी  पहुँच प्रदानतपाईंकोउल्लंघन बिनाखातामाकुनै पनि नियम र सर्तहरूवारंट।उल्लङ्घनएक लागू तेस्रो पार्टी खाता रप्रयोग अभिशासितबिनाहामीलाई कुनै शुल्क तिर्न वाकुनैहामीलाई अधीनतेस्रो पक्षसेवा प्रदायक द्वारा लगाईएको उपयोग मासीमाहरु को लागीखाता को तेस्रो पक्ष। हामीलाई कुनै पनि तेस्रो पक्षकोपहुँच प्रदान गरेरखातामा, तपाइँ बुझ्नुहुन्छ कि (१) हामी पहुँच, उपलब्ध गराउन,गर्न सक्दछौंर भण्डार(यदि कुनै हो) तपाइँले प्रदान गर्नुभएको कुनै पनि सामग्री प्रदान गरीएको छ र।तपाइँको तेस्रो पक्ष खाता ("सामाजिक सञ्जाल सामग्री") मा भण्डारण गरिएको छताकि यो तपाइँको वेबसाइट को माध्यम बाट वेबसाइट को माध्यम बाट उपलब्ध छ,सीमा बिना तपाइँ साथीहरु को कुनै पनी सूची सहित र (२) हामी पठाउन सक्छौंर तपाइँको तेस्रो पक्ष खाता बाट अतिरिक्त जानकारी प्राप्त गर्न कोलागी तपाइँ अधिसूचित हद सम्म तपाइँ तपाइँको खाता लि link्कखातामा।तेस्रो पार्टी  तेस्रो पक्ष को खाता मा निर्भर गर्दछ तपाइँगर्नुहुन्छछनौटर गोपनीयता सेटिंग्स को लागी तपाइँसेट गरीएको छत्यो तेस्रो पक्ष को खाता मा, व्यक्तिगत रूप बाट पहिचान योग्य जानकारीतपाइँ तपाइँको तेस्रो पक्ष खाता मा पोस्ट गर्न सक्नुहुन्छमा रवेबसाइटतपाइँको खाता को माध्यम बाट। कृपया ध्यान दिनुहोस् कि यदि एक तेस्रो पक्षखाता वा सम्बन्धित सेवा अनुपलब्ध हुन्छ वा हाम्रोतेस्रो पक्ष को खाता मा तेस्रो पक्षद्वारा समाप्त गरीएको होसेवा, तब सामाजिक मिडिया सामग्रीअनुपलब्ध हुन सक्छवेबसाइट मा र को माध्यम बाट। तपाइँअसक्षम गर्ने क्षमता हुनेछवेबसाइट र तपाइँको तेस्रो पक्ष कोतपाइँको खाता को बीच जडानखाता मा कुनै पनी समय मा। कृपया ध्यान दिनुहोस् किसम्बन्धतपाइँको तेस्रो पार्टी सेवा प्रदायकहरु संग तपाइँकोतपाइँको तृतीय पक्षीयखाताद्वारासंग जोडिएको छ जुन तपाइँ पनी सेवा पिता संग सम्झौता (अन्य)स्पष्ट रूप बाट प्रबन्धित हुनुहुन्छ।हामी कुनै पनीलागी कुनैलागी कुनै पनी सामाजिक मिडिया सामग्री को समीक्षा गर्न को लागी कुनै प्रयासउद्देश्य कोसीमा बिना, सटीकता, वैधता वा गैर-उल्लंघन कोगर्दैनौं र हामी कुनै सामाजिक नेटवर्कलागी जिम्मेवार छैनौंसामग्री को। तपाइँ स्वीकार गर्नुहुन्छ र सहमत हुनुहुन्छ कि हामी तेस्रो पक्ष खाता संग जोडिएको तपाइँको ईमेल ठेगाना पुस्तिका र तपाइँको सम्पर्क सूची तपाइँको मोबाइल उपकरण वा ट्याब्लेटमा मात्र भण्डारण गर्न को लागी पहुँच गर्न सक्छौं। तपाइँ वेबसाइट र तपाइँको तेस्रो पक्ष को खाता को बीचनिष्क्रिय गर्न सक्नुहुन्छसम्पर्क लाई तल सम्पर्क जानकारी को उपयोग गरेर वा तपाइँको खाता सेटिंग्स (जहाँ लागू छ) को माध्यम बाट सम्पर्क गरेर। हामी कुनै पनि हटाउने प्रयास गर्नेछौं हाम्रो सर्भर मा भण्डारण जानकारी तपाइँको खाता संग सम्बन्धित प्रयोगकर्ता नाम र प्रोफाइल तस्वीर को लागी बाहेक, यस्तो तेस्रो पक्ष खाता को माध्यम बाट प्राप्त हुन्छ।
पंजीकरणतपाइँ स्वीकार गर्नुहुन्छ र सहमत हुनुहुन्छ कि कुनै प्रश्न, टिप्पणी, सुझाव, विचार, प्रतिक्रिया वा साइट ("सबमिशन") बाट तपाइँलाई प्रदान गरीएको अन्य जानकारी सुरक्षा छैन र हाम्रो एकमात्र सम्पत्ति बन्नेछ। हामी सबै बौद्धिक सम्पत्ति अधिकार सहित अनन्य अधिकार को स्वामित्वमा हुनेछौं, र कुनै पनी वैध उद्देश्य, वाणिज्यिक वा अन्यथा को लागी यस्तो सबमिशन को अप्रतिबंधित उपयोग र प्रसार को हकदार हुनेछौं अन्यथा अन्यथा, तपाइँलाई स्वीकार वा क्षतिपूर्ति बिना। तपाइँ यस प्रकार कुनै पनी सबमिशन को लागी सबै नैतिक अधिकारहरु माफी दिनुहुन्छ र तपाइँ यसैले वारेन्टी दिनुहुन्छ कि यस्तो कुनै पनी सबमिशन तपाइँको मूल हो वा तपाइँलाई यस्तो सबमिशन सबमिट गर्ने अधिकार छ। तपाइँ सहमत हुनुहुन्छ कि कुनै पनी कथित वा वास्तविक उल्लment्घन वा तपाइँको सबमिशन मा कुनै स्वामित्व अधिकार को दुरुपयोग को लागी हाम्रो विरुद्ध कुनै सहारा हुनेछैन।साइट व्यवस्थापनहामी अधिकार आरक्षित, तर दायित्व छैन: (१) प्रयोग को यी शर्तहरु को उल्लंघन को लागी वेबसाइट को निगरानी गर्न को लागी; (२) जो कोहि हाम्रो विवेक मा कानून वा उपयोग को शर्तहरु को उल्ल्घन गरी कानून बमोजिम कानून बमोजिम कानून प्रवर्तन एजेन्सीहरु लाई त्यस्ता प्रयोगकर्ता को रिपोर्टिंग को विरुद्ध उचित कानूनी कारबाही लिनुहोस्; (३) हाम्रो एकमात्र विवेकमा र सीमित नगर्नुहोस्, अस्वीकार गर्नुहोस्, पहुँच सीमित गर्नुहोस्, उपलब्धता सीमित गर्नुहोस् वा असक्षम गर्नुहोस् (टेक्नोलोजीको हिसाबले हदसम्म) तपाइँको कुनै पनिसूचना निजी। अन्तिम अपडेट मार्च १०, २०२१एस्ट्रिड शिक्षा एबी मा हाम्रो समुदाय को हिस्सा हुन छनौट को लागी धन्यवाद, जो एस्ट्रिड को रूप मा व्यापार गर्दछ ("एस्ट्रिड", "हामी", "हामी", "हामी", "हामी", "हामी" , "हामी", "हामी", "हामी", "हामी", "हामी", "हामी")। हामी "," हाम्रो ")। हामी तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी र गोपनीयता को सुरक्षा को लागी प्रतिबद्ध छौं। यदि तपाइँसँग हाम्रो नीतिहरु, वा तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी को बारे मा हाम्रो अभ्यास को बारे मा कुनै प्रश्न वा चिन्ता छ, कृपया info@astrideducation.com मा हामीलाई सम्पर्क गर्नुहोस्।जब तपाइँ हाम्रो वेबसाइट https://www.astrideducation.com, हाम्रो मोबाइल अनुप्रयोग मा जानुहुन्छ, र हाम्रा सेवाहरु को उपयोग गर्नुहुन्छ, तपाइँ हामीलाई तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी संग विश्वास गर्नुहुन्छ। हामी तपाइँको नीति लाई गम्भीरतापूर्वक लिन्छौं। यो गोपनीयता सूचना मा, हामी हाम्रो गोपनीयता नीति को वर्णन गर्दछौं। हामी तपाइँलाई स सङ्कलन गर्नुहोस््कलन गर्ने जानकारी, हामी यसलाई कसरी प्रयोग गर्छौं, र तपाइँसँग यस सम्बन्धमा के अधिकार छ भन्ने बारे मा सकेसम्म सकेसम्म स्पष्ट गर्न को लागी प्रयास गर्नुहोस्। हामी आशा गर्दछौं कि तपाइँ यसलाई ध्यानपूर्वक पढ्न को लागी एक पल लिनुहोस्, किनकि यो धेरै महत्त्वपूर्ण छ। यदि यस गोपनीयता नीति मा कुनै प्रावधान छ कि तपाइँसँग सहमत छैन, कृपया वेबसाइट वा अनुप्रयोग र हाम्रो सेवाहरु को उपयोग गर्न बन्द गर्नुहोस्।यो गोपनीयता नीति हाम्रो वेबसाइट (जस्तै https://www.astrideducation.com), मोबाइल अनुप्रयोगहरु, ("अनुप्रयोग") र/वा कुनै पनि सम्बन्धित सेवाहरु, बिक्री, मार्केटि or वा घटनाहरु (हामी उनीहरुलाई सन्दर्भ सामूहिक रूप मा "साइट" को रूप मा यो गोपनीयता नीति मा)।कृपया यो गोपनीयता नीति ध्यानपूर्वक पढ्नुहोस् किनकि यसले तपाइँलाई हाम्रो साथ तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी साझा गर्ने बारे मा एक सूचित निर्णय गर्न मद्दत गर्दछ।१. हामी के स CO्कलन गर्छौं? व्यक्तिगत जानकारी तपाइँ हामीलाईसंक्षेप मा खुलाउनुहुन्छ: हामी व्यक्तिगत जानकारी तपाइँ हामीलाई प्रदान गर्नुहुन्छ जस्तै तपाइँको नाम, ठेगाना, सम्पर्क जानकारी, पासवर्ड र सुरक्षा डाटा, भुक्तानी जानकारी, र यति मा गणित र सामाजिक नेटवर्क लगइन डाटा।हामी व्यक्तिगत जानकारी स सङ्कलन गर्नुहोस््कलन गर्छौं कि तपाइँ स्वेच्छाले हामीलाई वेबसाइट वा एप मा दर्ता गर्दा, हाम्रो वा हाम्रा उत्पादनहरु र सेवाहरु को बारे मा जानकारी प्राप्त गर्न मा एक रुचि को प्रदर्शन, जब वेबसाइट वा अनुप्रयोग मा गतिविधिहरु मा संलग्न वा अन्यथा हामीलाई सम्पर्क गर्न को लागी।हामी स सङ्कलन गर्नुहोस््कलन व्यक्तिगत जानकारी हामी र वेबसाइट वा अनुप्रयोग, तपाइँले छनौट, र उत्पादनहरु र सुविधाहरु तपाइँ प्रयोग संग तपाइँको अन्तरक्रिया को सन्दर्भ मा निर्भर गर्दछ। व्यक्तिगत जानकारी हामी स सङ्कलन गर्नुहोस््कलन निम्न समावेश हुन सक्छ:नाम र सम्पर्क डाटा। हामी तपाइँको पहिलो र अन्तिम नाम, ईमेल ठेगाना, हुलाक ठेगाना, फोन नम्बर र अन्य समान सम्पर्क डाटा स सङ्कलन गर्नुहोस््कलन।प्रमाणीकरण जानकारी। हामी पासवर्ड, पासवर्ड संकेत, र समान सुरक्षा जानकारी प्रमाणित र खाताहरु को उपयोग गर्न को लागी स सङ्कलन गर्नुहोस््कलन।भुक्तानी डाटा। यदि तपाइँ एक भुक्तानी उपकरण (जस्तै एक क्रेडिट कार्ड नम्बर को रूप मा) र तपाइँको भुक्तानी साधन संग सम्बन्धित सुरक्षा कोड को रूप मा एक खरिद गर्नुहुन्छ भने हामी तपाइँको भुक्तानी को लागी आवश्यक डाटा स सङ्कलन गर्नुहोस््कलन गर्दछौं। साथी। सबै भुक्तानी डाटा हाम्रो भुक्तानी प्रोसेसर द्वारा भण्डार गरीएको छ र तपाइँ यसको गोपनीयता नीति को समीक्षा गर्नु पर्छ र तपाइँको प्रश्नहरु को उत्तर को लागी सीधै भुक्तानी प्रोसेसर लाई सम्पर्क गर्नुहोस्।सामाजिक लगइन डाटा। हामी तपाइँलाईगर्न को लागी विकल्प दिन्छौंतपाइँको सामाजिक मिडिया खाता विवरण, जस्तै फेसबुक, ट्विटर वा तपाइँको अन्य सामाजिक मिडिया खाता को उपयोग गरी साइन अप। यदि तपाइँ यस तरीकाले दर्ता गर्न को लागी छनौट गर्नुहुन्छ, हामी तल "हामी तपाइँको सामाजिक लॉगिन कसरी प्रक्रिया" शीर्षक मा खण्ड मा वर्णित जानकारी स सङ्कलन गर्नुहोस््कलन गर्नेछौं।  तपाइँले हामीलाई प्रदान गर्नुहुने सबै व्यक्तिगत जानकारी सत्य, पूर्ण र सटीक हुनु पर्छ, र तपाइँ त्यो व्यक्तिगत जानकारी मा कुनै परिवर्तन को बारे मा हामीलाई सूचित गर्नु पर्छ।स्वचालित रूपमा एकत्रित जानकारीसारांश: केहि जानकारी - जस्तै आईपी ठेगाना र/वा ब्राउजर र उपकरण को विशेषताहरु - स्वचालित रूप बाट एकत्रित हुन्छ जब तपाइँ हाम्रो वेबसाइट वा एप्स मा जानुहुन्छ।
जब तपाइँ भ्रमण, उपयोग वा वेबसाइटहरु वा अनुप्रयोगहरु नेविगेट जब हामी केहि जानकारी स automatically्कलन गर्दछौं। यो जानकारी तपाइँको विशिष्ट पहिचान (जस्तै तपाइँको नाम वा सम्पर्क जानकारी) प्रकट गर्दैन तर यन्त्र र उपयोग जानकारी, जस्तै आईपी ठेगाना, ब्राउजर, र यन्त्र विशेषताहरु, अपरेटि system सिस्टम, भाषा प्राथमिकताहरु, यूआरएल, उपकरण नाम, देश सन्दर्भ गर्न सक्छ। , स्थान, कसरी र जब तपाइँ हाम्रो वेबसाइट वा अनुप्रयोग, र अन्य प्राविधिक जानकारी को उपयोग को बारे मा जानकारी। यो जानकारी मुख्य रूप बाट सुरक्षा र हाम्रो वेबसाइट वा अनुप्रयोग को संचालन, र हाम्रो आन्तरिक रिपोर्टिंग र विश्लेषण प्रयोजनहरु को लागी आवश्यक छ।
धेरै अन्य व्यवसायहरु जस्तै, हामी पनि कुकीहरु र यस्तै प्रविधिहरु को माध्यम बाट जानकारी स सङ्कलन गर्नुहोस््कलन।

जानकारीहाम्रो अनुप्रयोग को माध्यम बाट एकत्रितछोटो मा: हामी तपाइँको जियोलोकेशन, मोबाइल उपकरण को बारे मा जानकारी स सङ्कलन गर्नुहोस््कलन गर्न सक्दछौं, जब तपाइँ हाम्रो अनुप्रयोगहरु को उपयोग सूचनाहरु धक्का।यदि तपाइँ हाम्रो अनुप्रयोगहरु को उपयोग गर्नुहुन्छ, हामी पनि निम्न जानकारी:स सङ्कलन गर्नुहोस््कलनभू स्थान जानकारी। हामी पहुँच वा अनुमति अनुरोध गर्न सक्छौं र ट्र्याक स्थान-आधारित जानकारी तपाइँको मोबाइल उपकरण बाट, या त लगातार वा जब तपाइँ हाम्रो मोबाइल अनुप्रयोग को उपयोग गरीरहनु भएको छ, सेवाहरु स्थान आधारित सेवाहरु प्रदान गर्न को लागी। यदि तपाइँ हाम्रो पहुँच वा अनुमतिहरु परिवर्तन गर्न चाहानुहुन्छ, तपाइँ आफ्नो उपकरण सेटिंग्स मा त्यसो गर्न सक्नुहुन्छ।मोबाइल उपकरण पहुँच। हामी तपाइँको मोबाइल उपकरण को माइक्रोफोन, मेमोरी, सम्पर्क, एसएमएससहित, तपाइँको मोबाइल उपकरण बाट केहि सुविधाहरु को लागी पहुँच वा अनुमति अनुरोध गर्न सक्छौं, सन्देशहरु, खाताहरु, सामाजिक सञ्जाल र अन्य सुविधाहरु। यदि तपाइँ हाम्रो पहुँच वा अनुमतिहरु परिवर्तन गर्न चाहानुहुन्छ, तपाइँ आफ्नो उपकरण सेटिंग्स मा त्यसो गर्न सक्नुहुन्छ।मोबाइल उपकरण डाटा। हामी स्वचालित रूपमा यन्त्र जानकारी (जस्तै तपाइँको मोबाइल उपकरण आईडी, मोडेल र निर्माता), अपरेटि system सिस्टम, संस्करण जानकारी, र आईपी ठेगाना स सङ्कलन गर्नुहोस््कलन।पुश सूचनाहरु। हामी तपाइँलाई तपाइँको खाता वा मोबाइल अनुप्रयोग संग सम्बन्धित पुश सूचनाहरु पठाउन को लागी आवश्यक हुन सक्छ। यदि तपाइँ सञ्चार को यी प्रकारहरु बाट अप्ट आउट गर्न चाहानुहुन्छ, तपाइँ तपाइँको उपकरण को सेटिंग्स मा उनीहरुलाई बन्द गर्न सक्नुहुन्छ।जानकारी अन्य स्रोतहरु बाट एकत्रितसङ्कलन गर्नुहोस्सारांश:स्कलन हामी सार्वजनिक डाटाबेस, मार्केटि partners साझेदारहरु, सामाजिक मिडिया प्लेटफार्महरु, र अन्य बाह्य स्रोतहरु बाट सीमित डाटागर्न सक्छौं।हामी अन्य स्रोतहरु, जस्तै सार्वजनिक डाटाबेस, संयुक्त मार्केटि partners साझेदारहरु, सामाजिक मिडिया प्लेटफार्महरु (जस्तै फेसबुक), साथै तेस्रो पक्षहरु बाट अन्य तेस्रो बाट तपाइँको बारेमा जानकारी प्राप्त गर्न सक्छौं। हामी अन्य स्रोतहरु बाट प्राप्त जानकारी को उदाहरणहरु मा समावेश छ: सामाजिक मिडिया प्रोफाइल जानकारी (नाम, लि gender्ग, जन्म मिति, ईमेल, वर्तमान शहर, राज्य र देश, व्यक्ति पहिचानकर्ता) तपाइँको सम्पर्क को लागी, तपाइँको प्रोफाइल तस्वीर यूआरएल, र तपाइँले रोज्नु भएको कुनै अन्य जानकारी। सार्वजनिक रूपमा उपलब्ध गराउन) मार्केटि leads नेतृत्व र खोज र सम्बद्ध परिणाम, भुक्तानी लिस्टिंग सहित (जस्तै प्रायोजित लिंकहरु को रूप मा)।
२. हामी तपाइँको जानकारी को उपयोग कसरी गर्छौं?छोटो मा: हामी वैध व्यापार रुचिहरु, तपाइँ संग हाम्रो अनुबंध को प्रदर्शन, हाम्रो कानूनी दायित्वहरु र/वा सहमति को आधार मा उद्देश्य को लागी तपाइँको जानकारी को प्रक्रिया।
हामी तल वर्णन गरिएका ब्यापारिक प्रयोजनहरु को एक किसिम को लागी हाम्रो वेबसाइट वा एप्स को माध्यम बाट एकत्रित व्यक्तिगत जानकारी को उपयोग गर्दछौं। हामी तपाइँको वैध ब्यापारिक रुचिहरु ("व्यापार उद्देश्य") को आधार मा यी उद्देश्यहरु को लागी तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी को लागी, तपाइँको सहमति ("सहमति") र/वा अनुपालन गर्न को लागी तपाइँ ("अनुबंध")) संग अनुबंध गर्न वा प्रदर्शन गर्न को लागी प्रक्रिया गर्दछौं। हाम्रो कानूनी दायित्व ("कानूनी कारण")। हामी निर्दिष्ट प्रशोधन सुविधाहरु हामी तल सूचीबद्ध प्रत्येक उद्देश्य को लागी अर्को मा भरोसा गर्दछौं। हामी स सङ्कलन गर्नुहोस््कलन वा प्राप्त जानकारी को उपयोग:खाता निर्माण र लगइन प्रक्रिया को लागी। यदि तपाइँ तपाइँको खाता हामी संग तेस्रो पक्ष को खाता (जस्तै तपाइँको गुगल वा फेसबुक खाता) मा लिंक गर्न छनौट गर्नुहुन्छ, हामी जानकारी को उपयोग गर्न को लागी हामीलाई यी तेस्रो पक्षहरु बाट स सङ्कलन गर्नुहोस््कलन गर्न को लागी खाता निर्माण र लगइन प्रक्रिया को सुविधा को लागी। तलको खण्ड शीर्षक "कसरी हामी तपाइँको सामाजिक लगइन प्रक्रिया" शीर्षक को लागी अधिक जानकारी को लागी हेर्नुहोस्।तपाइँ मार्केटि and र प्रचार संचार पठाउन। हामी र/वा हाम्रा तेस्रो पक्ष मार्केटि partners साझेदारहरु तपाइँको मार्केटि purposes उद्देश्य को लागी तपाइँले हामीलाई पेस गर्नुभएको व्यक्तिगत जानकारी को उपयोग गर्न सक्नुहुन्छ, यदि यो हाम्रो मार्केटि pre प्राथमिकताहरु संग मिल्दोजुल्दो छ। तपाइँ कुनै पनी समयमा हाम्रो मार्केटि email ईमेल प्राप्त गर्न को लागी छनौट गर्न सक्नुहुन्न (तल "तपाइँको गोपनीयता के हो" खण्ड हेर्नुहोस्)।तपाइँलाई प्रशासनिक जानकारी पठाउन। हामी तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी को उपयोग गर्न को लागी तपाइँ नयाँ उत्पादनहरु, सेवाहरु र सुविधाहरु को बारे मा जानकारी पठाउन सक्छौं र/वा हाम्रा नियमहरु, शर्तहरु र नीतिहरु मा परिवर्तन को बारे मा जानकारी।प्रशंसापत्र पोस्ट गर्न। हामी हाम्रो साइटहरु वा अनुप्रयोगहरु मा व्यक्तिगत जानकारी समावेश हुन सक्छ मा प्रशंसापत्र पोस्ट। एक प्रशंसापत्र पोस्ट गर्नु अघि, हामी तपाइँको नाम र प्रशंसापत्र को उपयोग गर्न को लागी तपाइँको सहमति प्राप्त गर्नेछौं। यदि तपाइँ तपाइँको प्रशंसापत्र अपडेट वा मेटाउन चाहानुहुन्छ, कृपया हामीलाई info@astrideducation.com मा सम्पर्क गर्नुहोस् र तपाइँको नाम, प्रशंसापत्र स्थान र सम्पर्क जानकारी प्रदान गर्न निश्चित हुनुहोस्।तपाइँलाई लक्षित विज्ञापन प्रदान गर्नुहोस्। हामी तपाइँको जानकारी को उपयोग गर्न को लागी सामग्री र विज्ञापन को प्रदर्शन र प्रदर्शन गर्न (र तेस्रो पक्षहरु संग गर्न को लागी गर्न सक्छौं) जुन तपाइँको रुचि र/वा स्थान को लागी सान्दर्भिक छ र यसको प्रभावकारिता मापन गर्न को लागी।पुरस्कार ड्र र प्रतियोगिताहरु प्रबन्ध गर्नुहोस्। जब तपाइँ हाम्रो प्रतियोगितामा भाग लिन छनौट गर्नुहुन्छ हामी पुरस्कार ड्र र प्रतियोगिताहरु को प्रशासन को लागी तपाइँको जानकारी को उपयोग गर्न सक्छौं।प्रतिक्रिया अनुरोध गर्नुहोस्। हामी तपाइँको जानकारी को उपयोग प्रतिक्रिया को लागी अनुरोध गर्न सक्छौं र तपाइँलाई हाम्रो वेबसाइट वा अनुप्रयोग को तपाइँको उपयोग को सम्बन्ध मा सम्पर्क गर्न सक्नुहुन्छ।हाम्रो वेबसाइट को रक्षा गर्न। हामी तपाइँको जानकारी को उपयोग को लागी हाम्रो वेबसाइट वा एप लाई सुरक्षित र सुरक्षित राख्न को लागी प्रयोग गर्न सक्छौं (उदाहरण को लागी, ट्र्याक गर्न र धोखाधड़ी रोक्न को लागी)।   प्रयोगकर्ता-देखि-प्रयोगकर्ता संचार सक्षम गर्न। हामी तपाइँको जानकारी को उपयोग गर्न को लागी प्रत्येक प्रयोगकर्ता को सहमति संग प्रयोगकर्ता को प्रयोगकर्ता को संचार लाई सक्षम गर्न सक्छौं।हाम्रा नियम, शर्त र नीतिहरु लागू गर्न।कानूनी आवश्यकताहरु पूरा गर्न र हानि रोक्न। यदि हामी एक subpoena वा अन्य कानूनी अनुरोध प्राप्त, हामी कसरी प्रतिक्रिया गर्ने निर्धारण गर्न को लागी हामी पकडिएको डेटा को जाँच गर्न को लागी आवश्यक हुन सक्छ।अन्य व्यापार उद्देश्य को लागी। हामी अन्य ब्यापारिक उद्देश्यहरु को लागी तपाइँको जानकारी को उपयोग गर्न सक्छौं, जस्तै डाटा को विश्लेषण, उपयोग को प्रवृत्ति को पहिचान, प्रचार अभियान को प्रभावकारिता को निर्धारण, र मूल्यांकन र सुधार गर्न को लागी तपाइँको वेबसाइट वा अनुप्रयोग, उत्पादनहरु, सेवाहरु, मार्केटि and र अनुभवहरु।
३. के तपाइँको जानकारी कसै संग साझा गरिनेछ?संक्षेप मा: हामी मात्र तपाइँको सहमति संग जानकारी साझा गर्छौं, कानून को पालना गर्न को लागी, तपाइँलाई सेवाहरु प्रदान गर्न को लागी, तपाइँको हितहरु को रक्षा गर्न वा व्यापार दायित्वहरु लाई पूरा गर्न को लागी।हामी तपाइँको डेटा लाई प्रक्रिया वा साझा गर्न सक्छौं जुन हामी निम्न कानूनी आधारहरु मा:राख्छौंसहमति: यदि तपाइँले हामीलाई एक विशिष्ट उद्देश्य को लागी तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी को उपयोग गर्न को लागी विशिष्ट सहमति दिनुभएको छ भने हामी तपाइँको डाटा को प्रक्रिया गर्न सक्छौं।वैध रुचिहरु: हामी तपाइँको वैध व्यापार हितहरु प्राप्त गर्न को लागी उचित रूप मा आवश्यक को रूप मा तपाइँको डाटा को प्रक्रिया गर्न सक्छौं।अनुबंध प्रदर्शन: एक पटक जब हामी तपाइँ संग एक अनुबंध मा प्रवेश गरेका छौं, हामी तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी को लागी हाम्रो अनुबंध को शर्तहरु लाई पूरा गर्न को लागी प्रक्रिया गर्न सक्छौं।कानूनी दायित्वहरु: हामी तपाइँको जानकारी को खुलासा गर्नजहाँसक्दछौंहामी कानूनी रूप मा लागू कानून, सरकारी अनुरोध, न्यायिक प्रक्रिया, अदालत को आदेश वा कानूनी प्रक्रिया को पालन गर्न को लागी एक अदालत को आदेश वा subpoena (सुरक्षा को जवाब मा सार्वजनिक अधिकारीहरु लाई जवाफ सहित) वा कानून प्रवर्तनअनुरोध)।महत्त्वपूर्ण फाइदाहरु: हामी तपाइँको जानकारी को खुलासा गर्न सक्छौं जब हामीलाई लाग्छ कि यो आवश्यक छ कि हाम्रो नीतिहरु को सम्भावित उल्ल regarding्घन को बारे मा छानबिन, रोकथाम, वा कारबाही गर्न को लागी धोखाधड़ी, कुनै पनि व्यक्तिको सुरक्षा को लागी सम्भावित खतराहरु संग सम्बन्धित परिस्थितिहरु र अवैध गतिविधिहरु वा मुकदमेबाजी मा प्रमाण को रूप मा जसमा हामी संलग्न छौं।
अधिक विशेष गरी, हामी तपाइँको डेटा प्रशोधन वा निम्न मामलाहरुमा तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी साझा गर्न को लागी आवश्यक हुन सक्छ:व्यापार स्थानान्तरण। हामी साझेदारी वा सम्बन्ध मा तपाइँको जानकारी हस्तान्तरण गर्न सक्छौं, वा वार्ता को समयमा, कुनै पनि विलय, कम्पनी सम्पत्ति को बिक्री, वित्तपोषण वा सबै वा हाम्रो व्यापार को अंश को अधिग्रहण।विक्रेता, सल्लाहकार र अन्य तेस्रो पक्ष सेवा प्रदायकहरु। हामी तेस्रो पक्ष विक्रेताहरु, सेवा प्रदायकहरु, ठेकेदारहरु वा एजेन्टहरु को लागी हाम्रो वा हाम्रो तर्फ बाट सेवाहरु प्रदर्शन गर्ने र त्यस्तो जानकारी मा पहुँच अनुरोध गर्न को लागी तपाइँको डाटा साझा गर्न सक्छौं। उदाहरणहरु मा शामिल छ: भुक्तानी प्रशोधन, डाटा एनालिटिक्स, ईमेल वितरण, होस्टिंग, ग्राहक सेवा, र मार्केटि प्रयासहरु। हामी चयनित तेस्रो पक्षहरु लाई वेबसाइट वा एप मा ट्रयाकि technology टेक्नोलोजी को उपयोग गर्न को लागी अनुमति दिन सक्छौं, जसले उनीहरुलाई समय संगै वेबसाइट वा एप संग कसरी अन्तरक्रिया गर्ने बारे डेटा संकलन गर्न अनुमति दिनेछ। यो जानकारी, अन्य चीजहरु को बीच मा, विश्लेषण र ट्रयाक डाटा, केहि सामग्री को लोकप्रियता निर्धारण, र अनलाइन गतिविधि मा अन्तरदृष्टि प्राप्त गर्न को लागी प्रयोग गर्न सकिन्छ। यस नीति मा वर्णन गरीएको बाहेक, हामी बाँड्न, बेच्न, भाडामा वा तेस्रो पक्षहरु संग तपाइँको कुनै पनि जानकारी को विज्ञापन को लागी उनीहरुको विज्ञापन उद्देश्य को लागी व्यापार गर्दैनौं।व्यापार साझेदारहरु। हामी तपाइँलाई केहि उत्पादनहरु, सेवाहरु वा पदोन्नतिहरु संग प्रदान गर्न को लागी हाम्रो व्यापार साझेदारहरु संग तपाइँको जानकारी साझा गर्न सक्छौं।४. तपाइँको जानकारी को साझा गरिनेछ?छोटो मा: हामी मात्र निम्न तेस्रो पक्षहरु संग जानकारी साझा गर्नुहोस्। हामी मात्र साझा र निम्न तेस्रो पक्षहरु संग तपाइँको जानकारी को खुलासा। हामीले प्रत्येक पार्टी वर्गीकृत गरेका छौं ताकि तपाइँ सजिलै संग हाम्रो डाटा संग्रह र प्रशोधन गतिविधिहरु को उद्देश्य बुझ्न सक्नुहुन्छ। यदि हामीले तपाइँको सहमति मा आधारित तपाइँको डाटा प्रशोधन गरेका छौं र तपाइँ तपाइँको सहमति फिर्ता लिन चाहानुहुन्छ, कृपया हामीलाई सम्पर्क गर्नुहोस्।विज्ञापन, प्रत्यक्ष मार्केटि Lead र लीड जेनेरेशनगुगल ऐडसेन्स र खण्डहरुप्रयोगकर्ताहरुलाई आफ्नो तेस्रो पक्षकोजोड्न को लागी अनुमति दिन्छखाताहरु मागुगल र फेसबुक खाताहरुअनुकूलन सामग्रीखोज गुगल साइटहरुब्याकअप र डाटा सुरक्षितगुगल ड्राइवगरीरहेछअनुकूलन कार्यक्षमता र पूर्वाधारअमेजन वेब सेवाहरुपुन: लक्ष्यीकरण प्लेटफर्मगुगल एनालिटिक्सबजारीकरणप्रयोगकर्ता खाता दर्ता र प्रमाणिकरणगुगल र फेसबुक लगइनमासाइनवेब र मोबाइलविश्लेषण Google विश्लेषण, सैगमेन्टेशन, Google ट्याग प्रबन्धक र आयामवेबसाइटहोस्टिंगWordPress.com र Webflow
5 हामी कुकीहरू र अन्य ट्रैकिंग प्रौद्योगिकिहरु चलाउनुहुन्छ?छोटो मा: हामी कुकीहरु र अन्य ट्र्याकि technologies टेक्नोलोजीहरु को उपयोग गर्न को लागी तपाइँको जानकारी स सङ्कलन गर्नुहोस््कलन र भण्डारण गर्न सक्छौं।हामी कुकीहरु र यस्तै ट्र्याकि technologies टेक्नोलोजीहरु (जस्तै वेब बीकन र पिक्सेल) को उपयोग गर्न वा जानकारी भण्डारण गर्न सक्छौं। हामी ती प्रविधिहरु कसरी प्रयोग गर्छौं र तपाइँ कसरी गर्न सक्नुहुन्छ भन्ने बारे मा विशेष केहि कुकीहरु को इन्कार हाम्रो कुकी नीति मा सेट गरीएको छ।
E. हामी तपाइँको सामाजिक लगइन कसरी ह्यान्डल गर्छौं?छोटो मा: यदि तपाइँ दर्ता गर्न वा एक सामाजिक मिडिया खाता को उपयोग गरेर हाम्रो वेबसाइट मा लग इन गर्न छनौट गर्नुहुन्छ, हामी तपाइँ को बारे मा केहि जानकारी को लागी पहुँच हुन सक्छ।
हाम्रो साइटहरु वा अनुप्रयोगहरु तपाइँ दर्ता र तपाइँको तेस्रो पक्ष सामाजिक मिडिया खाता विवरण (तपाइँको फेसबुक वा ट्विटर लगइन जस्तै) को उपयोग गरी लगइन गर्ने क्षमता प्रदान गर्दछ। जहाँ तपाइँ यो गर्न को लागी छनौट गर्नुहुन्छ, हामी तपाइँको सामाजिक मिडिया प्रदायक बाट तपाइँको बारे मा केहि प्रोफाइल जानकारी प्राप्त गर्नेछौं। प्रोफाईल जानकारी हामी प्राप्त सामाजिक मीडिया प्रदायक सम्बन्धित फरक फरक हुन सक्छ, तर अक्सर तपाइँको नाम, ई-मेल ठेगाना, साथीहरु को सूची, प्रोफाइल तस्वीर साथै अन्य जानकारी तपाइँ सार्वजनिक गर्न को लागी छनौट समावेश हुनेछ।7.. हामी तपाइँको जानकारी लाई कती लामो समय सम्म राख्छौं?छोटो मा: हामी तपाइँको गोपनीयता नीति मा उल्लिखित उद्देश्यहरु लाई पूरा गर्न को लागी जब सम्म अन्यथा कानून द्वारा आवश्यक नभएसम्म आवश्यक को लागी तपाइँको जानकारी राख्छौं।जबसम्म यो गोपनीयता नीति मा उल्लिखित उद्देश्यहरु को लागी आवश्यक छ तब सम्म हामी तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी मात्र राख्नेछौं, जब सम्म एक लामो अवधारण अवधि आवश्यक छैन वा कानून द्वारा अनुमति छ (जस्तै कर, लेखा वा अन्य कानूनी आवश्यकताहरु को रूप मा)। यस नीति मा केहि पनि हामीलाई एक प्रयोगकर्ता को खाता समाप्त गरीएको पछि २ बर्ष भन्दा लामो समय को लागी तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी राख्न को लागी आवश्यक छ।जब हामीसंग कुनै वैध चलिरहेको व्यापार को लागी तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी को प्रक्रिया को आवश्यकता छैन, हामी यसलाई मेटाउनेछौं वा गुमनाम, वा यदि यो सम्भव छैन (उदाहरण को लागी, व्यक्तिगत जानकारी को कारण तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी ब्याकअप भण्डारण मा भण्डारण गरीएको छ), हामी सुरक्षित भण्डारण गर्नेछौं तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी र कुनै पनी प्रशोधन बाट यसलाई अलग जब सम्म यो मेटाउन सकिन्छ।।8. हामी तपाइँको जानकारी को सुरक्षा कसरी राख्छौं?छोटो मा: हामी प्राविधिक र संगठनात्मक सुरक्षा उपायहरु को एक प्रणाली को माध्यम बाट तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी को रक्षा गर्ने लक्ष्य राख्दछौं।हामीले उपयुक्त टेक्निकल र संगठनात्मक सुरक्षा उपायहरु लागू गरेका छौं जुन हामीले प्रशोधन गर्ने कुनै पनि व्यक्तिगत जानकारी को सुरक्षा को लागी डिजाइन गरीएको छ। जे होस्, कृपया यो पनि याद गर्नुहोस् कि हामी ग्यारेन्टी गर्न सक्दैनौं कि इन्टरनेट आफैं १००% सुरक्षित छ। जबकि हामी तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी को रक्षा गर्न को लागी सबै भन्दा राम्रो गर्नेछौं, हाम्रो साइटहरु वा अनुप्रयोगहरु बाट व्यक्तिगत जानकारी को प्रसारण तपाइँको आफ्नै जोखिम मा छ। तपाइँ मात्र एक सुरक्षित वातावरण मा सेवाहरु को उपयोग गर्नु पर्छ।9. तपाइँको गोपनीयता के हो?छोटो मा: केहि क्षेत्रहरु मा, जस्तै यूरोपीयन आर्थिक क्षेत्र को रूप मा, तपाइँसँग अधिकार छ कि तपाइँ तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी मा अधिक पहुँच र नियन्त्रण दिनुहुन्छ। तपाइँ समीक्षा, परिवर्तन वा कुनै पनी समयमा तपाइँको खाता समाप्त गर्न सक्नुहुन्छ।केहि क्षेत्रहरुमा (जस्तै यूरोपीयन आर्थिक क्षेत्र को रूप मा), तपाइँ लागू डाटा संरक्षण कानून अन्तर्गत केहि अधिकार छ। यी अधिकारहरुमा (i) पहुँच अनुरोध गर्न को लागी र तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी को एक प्रति प्राप्त गर्न को लागी अधिकार, (ii) अनुरोध सुधार वा मेटाउन को लागी हुन सक्छ; (iii) तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी को प्रशोधन प्रतिबन्धित; र (iv) यदि लागू हो, डाटा पोर्टेबिलिटी को लागी। केहि अवस्थामा, तपाइँसँग तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी को प्रशोधन को लागी आपत्ति गर्ने अधिकार पनि हुन सक्छ। यस्तो अनुरोध गर्न को लागी, कृपया तल दिईएको सम्पर्क विवरण को उपयोग गर्नुहोस्। हामी समीक्षा र लागू डाटा संरक्षण कानून अनुसार कुनै अनुरोध मा कार्य गर्नेछौं।यदि हामी तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी को प्रक्रिया को लागी तपाइँको सहमति मा भरोसा गर्दछौं,तपाइँसँग कुनै पनि समय तपाइँको सहमति फिर्ता लिने अधिकार छ। कृपया ध्यान दिनुहोस्, जे होस्, कि यो पूर्व निकासी प्रशोधन को वैधता लाई असर गर्दैन।यदि तपाइँ यूरोपीयन आर्थिक क्षेत्र को एक निवासी हुनुहुन्छ र तपाइँ विश्वास गर्नुहुन्छ कि हामी तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी अवैध रूप बाट प्रशोधन गर्दैछौं, तपाइँसँग तपाइँको स्थानीय डाटा सुरक्षा पर्यवेक्षी प्राधिकरण लाई उजुरी गर्ने अधिकार छ। तपाइँ यहाँ उनीहरुको सम्पर्क विवरण पाउन सक्नुहुन्छ: http://ec.europa.eu/justice/data- संरक्षण/body/Authority/index_en.htm।खाता जानकारीयदि तपाइँ समीक्षा गर्न वा तपाइँको खाता मा जानकारी परिवर्तन गर्न वा तपाइँको खाता कुनै पनी समय समाप्त गर्न चाहानुहुन्छ, तपाइँ:गर्न सक्नुहुन्छसम्पर्क जानकारी को उपयोग गरी हामीलाई सम्पर्क।
तपाइँको खाता समाप्ति अनुरोध मा, हामी निष्क्रिय वा हाम्रो सक्रिय डाटाबेस बाट तपाइँको खाता र जानकारी मेटाउनेछौं। जे होस्, मेरो जानकारी को केहि धोखाधड़ी, समस्या निवारण समस्याहरु लाई निवारण गर्न को लागी, हाम्रो प्रयोग को शर्तहरु लागू गर्न र/वा कानूनी आवश्यकताहरु संग पालन गर्न को लागी हाम्रो रेकर्ड मा राखिएको छ।कुकीज र यस्तै प्रविधिहरु: धेरै वेब ब्राउजरहरु पूर्वनिर्धारित द्वारा कुकीहरु लाई स्वीकार गर्न को लागी सेट गरीएको छ। यदि तपाइँ चाहानुहुन्छ, तपाइँ सामान्यतया कुकीहरु मेटाउन र कुकीहरु लाई अस्वीकार गर्न को लागी तपाइँको ब्राउजर सेट गर्न को लागी छनौट गर्न सक्नुहुन्छ। यदि तपाइँ कुकीहरु मेटाउन वा कुकीहरु लाई इन्कार गर्न छनौट गर्नुहुन्छ, यो केहि सुविधाहरु वा हाम्रो वेबसाइट वा अनुप्रयोग को सेवाहरु लाई असर गर्न सक्छ। हाम्रो साइटहरु वा अनुप्रयोगहरु मा विज्ञापनदाताहरु द्वारा ब्याज आधारित विज्ञापन को अप्ट आउट गर्न को लागी,जानुहोस् http://www.aboutads.info/choices/ मा
ईमेल मार्केटि of को अप्ट आउट: तपाइँ कुनै पनी समय मा हाम्रो मार्केटि email ईमेल सूची बाट सदस्यता रद्द गर्न को लागी ईमेलहरु मा सदस्यता लि link्क क्लिक गरेर वा हामीलाई सम्पर्क गरेर मलाई तल दिईएको विवरण को उपयोग गरेर सदस्यता समाप्त गर्न सक्नुहुन्छ। तपाइँलाई तब मार्केटि email ईमेल सूची बाट हटाईनेछ - जे होस्, हामी अझै पनी तपाइँ सेवा संग सम्बन्धित ईमेल पठाउन र तपाइँको खाता को उपयोग को लागी आवश्यक छ। अन्यथा, तपाइँ सक्नुहुन्छ:
हामीलाई प्रदान गरिएको सम्पर्क जानकारी को उपयोग गरेर सम्पर्क गर्नुहोस्।१०. नियन्त्रणनगर्ने सुविधाहरु धेरै वेब ब्राउजरहरु र केहि मोबाइल अपरेटि systems सिस्टम र मोबाइल अनुप्रयोगहरु मा एक ट्रैक नगर्नुहोस् ("डीएनटी") सुविधा वा एक सेटिंग हो कि तपाइँ तपाइँको गोपनीयता प्राथमिकताहरु लाई संकेत गर्न को लागी सक्षम गर्न सक्नुहुन्छ ताकि तपाइँको अनलाइन ब्राउजि activities गतिविधिहरु को बारे मा डाटा अनुगमन र स not्कलन गरिएको छैन। DNT संकेतहरु पत्ता लगाउन र तैनाती को लागी कुनै एकीकृत टेक्नोलोजी मानक पूरा भएको छैन। नतिजा को रूप मा, हामी वर्तमान मा डीएनटी ब्राउजर संकेत वा कुनै पनी अन्य तंत्र कि स्वचालित रूपमा तपाइँको छनौट अनलाइन ट्रयाक गर्न को लागी सूचित गर्दैनौं प्रतिक्रिया गर्दैनौं। यदि एक अनलाइन ट्र्याकि standard मानक अपनाईएको छ कि हामी भविष्य मा पालन गर्नु पर्छ, हामी तपाइँ यस अभ्यास को बारे मा यो गोपनीयता नीति को एक संशोधित संस्करण मा सूचित गर्नेछौं।11. क्या क्यालिफोर्निया का निवासीहरु को विशेष गोपनीयता अधिकार छ?तल्लो रेखा: हो, यदि तपाइँ क्यालिफोर्निया को एक निवासी हुनुहुन्छ, तपाइँ तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी को उपयोग को बारे मा विशिष्ट अधिकार प्रदान गरीन्छ।क्यालिफोर्निया नागरिक संहिता धारा १9 8 .8.३, जसलाई "शाइन द लाइट" कानूनको रुपमा पनि चिनिन्छ, हाम्रा प्रयोगकर्ताहरुलाई अनुमति दिन्छन् जो क्यालिफोर्नियाका बासिन्दा हुन् र हामी बाट अनुरोध र प्राप्त गर्न को लागी, एक पटक एक बर्ष, र हामीलाई कुनै मूल्य बिना, सबै प्रकार को जानकारी। व्यक्तिगत जानकारी ( यदि कुनै हो) हामी तेस्रो पक्षहरु लाई प्रत्यक्ष मार्केटि purposes उद्देश्य को लागी खुलाउँछौं र ती सबै तेस्रो पक्षहरु को नाम र ठेगानाहरु जसको साथमा हामीले पनी क्यालेन्डर बर्ष को दौरान व्यक्तिगत जानकारी साझा गरेका छौं। यदि तपाइँ एक क्यालिफोर्निया निवासी हुनुहुन्छ र यस्तो अनुरोध गर्न चाहानुहुन्छ, कृपया तल दिईएको सम्पर्क जानकारी को उपयोग गरेर हामीलाई लिखित रुपमा तपाइँको अनुरोध सबमिट गर्नुहोस्।यदि तपाइँ १ of बर्ष भन्दा कम उमेरको हुनुहुन्छ, क्यालिफोर्निया मा बस्नुहुन्छ र वेबसाइट वा एप संग एक दर्ता खाता छ, तपाइँसँग अनावश्यक डाटा हटाउने अनुरोध गर्ने अधिकार छ कि तपाइँ सार्वजनिक रुपमा वेबसाइट वा अनुप्रयोग मा पोस्ट गर्नुहोस्। यस्तो डाटा को मेटाउने अनुरोध गर्न को लागी, कृपया हामीलाई तल दिईएको सम्पर्क जानकारी को उपयोग गरी सम्पर्क गर्नुहोस् र तपाइँको खाता संग जोडिएको ईमेल ठेगाना र एक बयान छ कि तपाइँ क्यालिफोर्निया मा बस्नुभएको छ। हामी यो सुनिश्चित गर्नेछौं कि डाटा सार्वजनिक रूप देखि वेबसाइटहरु वा अनुप्रयोगहरुमा देखीएको छैन, तर कृपया ध्यान दिनुहोस् कि डाटा पुरा तरिकाले वा हाम्रो सिस्टम को सबै बाट हटाउन सकिदैन।12. के हामी यो नीति अपडेट गर्छौं?तल्लो पंक्ति: हो, हामी यो नीति को आवश्यकता अनुसार सान्दर्भिक कानूनहरु संग पालन गर्न को लागी अपडेट गर्नेछौं।हामी समय समयमा यो गोपनीयता नीति अपडेट गर्न सक्छौं। अद्यावधिक संस्करण "परिमार्जित" अपडेट मिति संग संकेत गरिनेछ, र अपडेटेड संस्करण को रूप मा चाँडै यो पहुँचयोग्य हुन्छ प्रभावी हुनेछ। यदि हामी यस गोपनीयता नीति मा भौतिक परिवर्तन गर्छौं, हामी तपाइँलाई ती परिवर्तनहरु को एक प्रमुख सूचना पोस्ट गरेर वा तपाइँ एक सीधा एक सूचना पठाएर सूचित गर्न सक्नुहुन्छ। हामी तपाइँलाई यो गोपनीयता नीति को नियमित रूप बाट समीक्षा गर्न को लागी हामी तपाइँको जानकारी को सुरक्षा कसरी गरीरहेका छौं बारे मा सूचित रहन को लागी प्रोत्साहित गर्दछौं।13. तपाइँ यो नीति को बारे मा हामीलाई कसरी सम्पर्क गर्न सक्नुहुन्छ?यदि तपाइँ यस नीति को बारे मा प्रश्न वा टिप्पणी छ, तपाइँ हाम्रो डाटा संरक्षण अधिकारी (DPO), Andrii Sydorchuk, ईमेल द्वारा info@astrideducation.com मा वा मेल द्वारा सम्पर्क गर्न सक्नुहुन्छ:

Astrid Education AB
Andrii Sydorchuk
Norrlandsgatan 12,
112 46 Stockholm, Sweden

तपाइँ कसरी समीक्षा गर्न सक्नुहुन्छ, अपडेट वा मेटाउनुहोस् हामी तपाइँ बाट स CO्कलन गर्छौं?तपाइँको देश को लागू कानून को आधार मा, तपाइँ संग व्यक्तिगत जानकारी को लागी हामी तपाइँ बाट स सङ्कलन गर्नुहोस््कलन गर्न को लागी पहुँच अनुरोध गर्न को लागी, यसलाई परिवर्तन गर्न, वा केहि परिस्थितिहरुमा यसलाई मेटाउने अधिकार हुन सक्छ। एक समीक्षा, अपडेट वा तपाइँको व्यक्तिगत जानकारी को मेटाउने अनुरोध गर्न को लागी, कृपया भ्रमण गर्नुहोस्: https://www.astrideducation.com/contact। हामी 30 दिन भित्र तपाइँको अनुरोध को लागी प्रतिक्रिया दिनेछौं।



Policy Overview

Here is a brief overview of the data we collect.

Personal information:
Your name and email is necessary to create an account. If you choose to use your Google account, then we will collect this information from there instead. We’ll also collect credentials such as passwords for authentication purposes. 

Teaching & learning:
The data we collect is directly related to teaching and learning. For students we collect data on individual learning goals, number of completed stories & exercises and academic level. Our machine learning algorithms use this data to adapt and personalize content to match the users needs. For teachers we collect data on classes to monitor their progress and deliver actionable insights. Lastly, we collect information about the schools associated with the teachers and students. 

Device performance:
We collect data like what device you’re using, its system software version and what version of the app you’re currently using. This data is used for bug and crash reporting which helps improving the user experience.

We do NOT:
Sell your data/information to third parties, nor use the microphone permissions on your devices for anything else other than for speaking & reading exercises.

For more information, read our privacy policy here.

Get in touch!

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.